BUSTETE: Slik har Spencer Pratt sett ut den siste uken. Foto: Stella  Pictures
BUSTETE: Slik har Spencer Pratt sett ut den siste uken. Foto: Stella PicturesVis mer

Kledde seg ut for å ødelegge festen

- Jeg bruker så mye tid på å bli hatet, sier TV-stjernen.

SEHER.NO: Reality-stjernen Spencer Pratt (26) er kjent for å lage skandaler. Da han og Heidi Montag (23) ikke ble invitert til avslutningsfesten til det populære programmet «The Hills», ønsket Spencer å gjøre noe med saken.

En ustelt Pratt troppet opp med et Brad Pitt-inspirert skjegg og mye bustete hår på hodet, og lignet kanskje mer på en uteligger enn på den Spencer Pratt vi er vant til å se.

Stjernen ankom Roosevelt Hotel og gikk rett bort til mediene som var tilstede, for å stjele oppmerksomhet fra gjestene som faktisk var invitert.

- Jeg ble ikke invitert til festen, så jeg har min egen fest med menneskene på Hollywood Walk Of Stars her. Jeg bruker så mye tid på å bli hatet at jeg tenkte det hele kunne avsluttes her, sa han ifølge Huffington Post.

- Nå får dere se den ekte Spencer Pratt. jeg er lovlig løslatt til å være fri i USA. Frihet til å uttale meg. Så fra nå av får dere høre min frekke munn i en mye større skala.

Like etter ble Pratt fraktet vekk fra området av hotellvaktene.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er hjemløs

FORHATT: Og det vet stjernen godt selv. Foto: Stella Pictures
HÅRETE: Ett av realitystjernens mange publisitetsstunt. Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures
BUSTETE: Slik har Spencer Pratt sett ut den siste uken. Foto: Stella Pictures