Kledde seg naken for kosmetikk-reklame

- Du må lære deg å være tålmodig når du skal gjøre dette, sier Heidi Klum.

STILLER OPP NAKEN: Slik ser det ut når den tyske modellen Heidi Klum stiller opp i reklame for kosmetikkmerket Astor - kun iført kroppsmaling. Foto: Fame Flynet
STILLER OPP NAKEN: Slik ser det ut når den tyske modellen Heidi Klum stiller opp i reklame for kosmetikkmerket Astor - kun iført kroppsmaling. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Heidi Klum (38) har fått mye oppmerksomhet for sin nye reklame for kosmetikkmerket Astor, etter at hun sa ja til å stille opp kun iført kroppsmaling.

På sin blogg skriver den tyske modellen at arbeidet med å få pyntet den nakne kroppen hennes akkurat slik hun og sminkøren Joanne Gair ønsket det, tok lang tid.

- Det tok Joanne 12 timer å sminke meg fra topp til tå. Dette er trettende gangen hun gjør det på meg, så jeg visste at det kom til å ta tid. - Du må lære deg å være tålmodig når du skal gjøre dette, skriver Klum.

Å posere uten klær var ingen utfordring for Klum, som tidligere har avslørt at hun elsker å gå naken.

- Jeg tror det er sånn fordi jeg vokste opp sammen med en veldig avslappet familie, der foreldrene mine alltid gikk nakne.

- Foreldrene mine går fortsatt rundt nakne. Jeg mener, det er ikke som om vi er hippier og løper rundt nakne hele tiden, men om de tilfeldigvis er i det samme rommet som meg og skifter, eller noen kommer ut av dusjen, er de ikke akkurat sånn: «Herregud, nei, lukk døren!», har hun tidligere sagt i et intervju med bladet GQ.

Klum ble tidligere år singel, etter at hun tok ut separasjon fra sin ektemann gjennom sju år, artisten Seal.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilsmissen ser ut til å bli stygg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer