SOM MOR, SÅ DATTER?: Tidligere Playboy-modell Holly Madison var kanskje inspirert av sitt gamle yrke da hun valgte ut datterens kanindrakt til shoppingturen på The Grove mandag (t.v). På jobb på The Playboy Club i Las Vegas i 2010 var Holly selv ifør Foto: All Over Press, Stella Pictures
SOM MOR, SÅ DATTER?: Tidligere Playboy-modell Holly Madison var kanskje inspirert av sitt gamle yrke da hun valgte ut datterens kanindrakt til shoppingturen på The Grove mandag (t.v). På jobb på The Playboy Club i Las Vegas i 2010 var Holly selv ifør Foto: All Over Press, Stella Pictures Vis mer

Kledde opp datteren i «Bunny»-drakt

Den tidligere Playboy-modellen viste frem sin nyfødte datter med en humoristisk vri.

Publisert
SEOGHØR.NO: Modell og TV-personlighet Holly Madison (33) ble mamma for første gang i starten av mars.  

Mandag viste den tidligere Playboy-modellen frem sin månedsgamle datter Rainbow Aurora under en shoppingtur på The Grove i L.A. Blondinen var avslappet antrukket i jeans, grå genser og diskret sminke - og lot dermed datterns antrekk få all oppmerksomheten.

Den lille jenta, som sov rolig på mammas bryst, var nemlig kledd i en rosa sparkebukse med kaninører på føttene og en kaninhale-applikasjon bakpå, slik at den lignet det ikoniske «Playboy Bunny»-kostymet!

Madison, som er i ekstase over å ha blitt mor, kompletterte dessuten datterens humoristiske antrekk med en symbolsk manikyr.

Den flotte modellen og danseren hadde lakkert neglene i mange forskjellige farger, noe som sikkert var en referanse til lille Rainbows uvanlige navn.

Holly Madison er lykkelig i sitt nye familieliv sammen med kjæresten Pasquale Rotella (38).LES OGSÅ: - Jeg skal spise min egen morkake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer