Kledde av seg på strippeklubb

Åpenhjertig Steffen Iversen snakker om landslagsfylla i ny biografi.

NYE AVSLØRINGER: Steffen Iversen forteller om fuktige byturer og nakenfesting med landslaget i sin nye bok. Foto: SCANPIX
NYE AVSLØRINGER: Steffen Iversen forteller om fuktige byturer og nakenfesting med landslaget i sin nye bok. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rosenborg-proffen Steffen Iversen (35) avslører i biografien "Steffen - Født til fotball" at han nå legger opp som fotballspiller

Men i boka, som lanseres lørdag, forteller han også om mange fyllehistorier fra landslagets reiser. Spillerne hadde blant annet som fast ritual å gå på kasino eller pub etter kamp, skriver Dagbladet i fredagens utgave. 

En av episodene avisen gjengir skjedde da Iversen spilte på U21-landslaget. Sammen med Molde-spilleren Daniel Berg Hestad (37) dro han på strippeklubb, men skuffelsen var stor da guttene oppdaget at det ikke var noe show. Derfor inntok de selv podiet og kledde av seg - uvitende om at flere hadde fulgt etter dem.


- Steffen og Daniel kjørte i gang i reneste Chippendales-stil, først et godt stykke uti showet ble de klar over at hele støtteapparatet til landslaget, Nils Johan Semb inkludert, sto og kikket på. Gamlingene hadde kommet diltende etter, skriver bokas forfatter Anders Mølster Galaasen, ifølge avisa. 

Semb sier til Dagbladet at han selv ikke kan minnes episoden, og kaller den en "god skrøne", mens Hestad ikke tviler på at det stemmer.

- Jeg husker ikke akkurat denne episoden, men det Steffen skriver, er garantert sant og riktig. Vi hadde det utrolig gøy på tur med det U21- laget. Vi var en fin gjeng med kamerater som hadde det gøy på tur. Vi koste oss som regel etter kampene, og dette er en tid jeg absolutt savner, sier Hestad.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Partneren kan fort føle seg i andre rekke

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer