Kledde av kvinnelig fan på scenen

Den 17 år gamle «Gossip Girl»-stjernen sjokkerer igjen.

LETTKLEDD OPPVISNING: Taylor Momsen koste seg med en lettkledd kvinne fra publikum under konserten på VIP Room i Paris i helgen. Foto: Black Sheep/ip3
LETTKLEDD OPPVISNING: Taylor Momsen koste seg med en lettkledd kvinne fra publikum under konserten på VIP Room i Paris i helgen. Foto: Black Sheep/ip3 Vis mer
SEHER.NO: Til tross for sin unge alder har 17 år gamle Taylor Momsen rukket å gjøre suksess både som sanger i sitt eget rockeband «The Pretty Reckless» og med rollen som Jenny Humphrey i TV-serien «Gossip Girl».

Den unge artisten har blitt kjent for sine svært avslørende antrekk, og unden en konsert i Paris i helgen, ga 17-åringen franskmennene en opptreden de sent vil gjemme.

Momsen tok nemlig en kvinnelig fan opp på scenen, og kledde av henne til BH-en, skriver Ace Showbiz.

Dette er imidlertid ikke første gang blondinen sjokkerer innbyggerne i Paris. I fjor stoppet hun trafikken i den franske hovedstaden da hun gjorde en opptreden utenfor restauranten Laperouse i forbindelse med lanseringen av en parfyme fra Dior.

Momsen har måttet tåle mye kritikk i USA for sitt sexy image, men stjernen nekter å slutte å kle seg i minimale antrekk på scenen og til hverdags.

- Mote og musikk - det går hånd i hånd. Tabloidavisene kommer til å fokusere på skoene mine, ikke musikken. Det er bare de det gjør, uttalte hun nylig.

Momsen har tidligere sagt at hun hevder hennes åpenhet når det gjelder sex er en reaksjon på at foreldrene hennes meldte henne inn i en katolsk skole da hun var yngre.

- De fikk deg til å føle at sex er galt, men jeg synes det er helt naturlig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Overrumplet journalist med sexprat