KLAR TALE: - Når du har et realistisk forhold til din egen kropp, blir det mye enklere å finne de perfekte jeansene eller det riktige skjørtet, sier Jan Thomas Mørch Husby. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KLAR TALE: - Når du har et realistisk forhold til din egen kropp, blir det mye enklere å finne de perfekte jeansene eller det riktige skjørtet, sier Jan Thomas Mørch Husby. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Kle deg naken foran speilet

Slik finner du ut hva du bør forbedre, mener programlederen.

Publisert
SEHER.NO: Mandag har Jan Thomas Mørch Husby (43) premiere på sitt nye program, «Happy Day», der han gir 24 norske kjendiser en real makeover. Og programlederen har ett godt råd til norske menn og kvinner som ønsker å ta seg enda bedre ut.

- Jeg spør ofte folk: Hvor ofte ser du deg selv naken for å lære din egen kropp og kjenne? Ingen gjør det! Vi ser oss selv alt for sjeldent nakne, sier stylisten til Dagbladet.

Årsaken er enkel, ifølge 43-åringen.

- Kle deg naken og still deg foran speilet! Bli klar over dine styrker og svakheter, og gjør det beste ut av situasjonen. Når du har et realistisk forhold til din egen kropp, blir det mye enklere å finne de perfekte jeansene eller det riktige skjørtet, mener han.

Selv har han for lengst funnet ut hva han kler best. Og hårfrisyren hans er blant det som er nøye planlagt, avslører han.

- Jeg har for eksempel som oftest håret stylet opp, for å gi løft til ansiktet mitt som er ganske stort og rundt, forteller Jan Thomas Mørch Husby, som samtidig mener at folk bør komme forfallet i forkjøpet.

- Det viktigste alle gjør er å forebygge. Det er langt billigere enn å sitte der som 50-åring og heise opp alt. Jeg kan ikke få sagt det nok ganger, kan dere være så snille å bruke solkrem? sier han til avisen.

«Happy Day» ser du på TV 2 mandag klokka 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Nå får jeg vise meg selv frem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer