KLATRER: Marit Larsen gjør det stort i Tyskland om dagen. Singelen "I f A Song Could Get Me You" klatret fra en 13. til tredjeplass på de tyske hitlistene mandag.  Foto: SCANPIX
KLATRER: Marit Larsen gjør det stort i Tyskland om dagen. Singelen "I f A Song Could Get Me You" klatret fra en 13. til tredjeplass på de tyske hitlistene mandag. Foto: SCANPIXVis mer

Klartret fra 13. til tredjeplass på tyske hitlister

- Jeg er ganske ekstatisk nå....

SEHER.NO: Mandag kunne VG avsløre at den norske popstjernen Marit Larsen (26) er i ferd med å bli et stort navn i Tyskland.

Singelen "If A Song Could Get Me You" har nemlig klatret svært raskt oppover de tyske hitlistene, og mandag hoppet den helt fra 13. til tredjeplass på den offisielle hitlisten i landet.

Det tyske platemarkedet er blant verdens største, og nå spås Marit en strålende karriere.

- Trenden i det daglige salget akkurat nå er at "If A Song Could Get Me You" er den som selger mest. Så vi krysser fingrene og håper på å nå førsteplass i neste uke, sier Andreas Keul i tyske Sony Music til VG.

Keul har mannen som sørget for at Larsen fikk platekontrakt i Tyskland, og nå ser det ut til at den norske popsensasjonen kan tjene mange millioner på suksessen. 

Låten hennes spilles nærmere 700 ganger i uken på tyske radiostasjoner, og Larsen ligger også an til å selge over 100.000 eksemplarer av samlealbumet sitt.

- Jeg er ganske ekstatisk nå. Det er godt å være her nede og gjøre en innsats, ikke bare være hjemme og betrakte det på avstand. Det blir mye frem og tilbake hit utover høsten, sier Larsen, som skal oppholde seg i Tyskland de neste to ukene, til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Snakker om den tøffe tiden