Klartret fra 13. til tredjeplass på tyske hitlister

- Jeg er ganske ekstatisk nå....

KLATRER: Marit Larsen gjør det stort i Tyskland om dagen. Singelen "I f A Song Could Get Me You" klatret fra en 13. til tredjeplass på de tyske hitlistene mandag.  Foto: SCANPIX
KLATRER: Marit Larsen gjør det stort i Tyskland om dagen. Singelen "I f A Song Could Get Me You" klatret fra en 13. til tredjeplass på de tyske hitlistene mandag. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kunne VG avsløre at den norske popstjernen Marit Larsen (26) er i ferd med å bli et stort navn i Tyskland.

Singelen "If A Song Could Get Me You" har nemlig klatret svært raskt oppover de tyske hitlistene, og mandag hoppet den helt fra 13. til tredjeplass på den offisielle hitlisten i landet.

Det tyske platemarkedet er blant verdens største, og nå spås Marit en strålende karriere.

- Trenden i det daglige salget akkurat nå er at "If A Song Could Get Me You" er den som selger mest. Så vi krysser fingrene og håper på å nå førsteplass i neste uke, sier Andreas Keul i tyske Sony Music til VG.

Keul har mannen som sørget for at Larsen fikk platekontrakt i Tyskland, og nå ser det ut til at den norske popsensasjonen kan tjene mange millioner på suksessen. 

Låten hennes spilles nærmere 700 ganger i uken på tyske radiostasjoner, og Larsen ligger også an til å selge over 100.000 eksemplarer av samlealbumet sitt.

- Jeg er ganske ekstatisk nå. Det er godt å være her nede og gjøre en innsats, ikke bare være hjemme og betrakte det på avstand. Det blir mye frem og tilbake hit utover høsten, sier Larsen, som skal oppholde seg i Tyskland de neste to ukene, til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Snakker om den tøffe tiden

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer