- KJIP FØLELSE: Rune Gammelsether og Ida Gran var preget av stundens alvor, da Lene Sortevik i går sørget for å sende Ida ut av "Paradise Hotel". Foto: TV3
- KJIP FØLELSE: Rune Gammelsether og Ida Gran var preget av stundens alvor, da Lene Sortevik i går sørget for å sende Ida ut av "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

Klarte verken sove eller drikke

- Endelig fikk de viljen sin, sier Rune etter Idas Paradise-exit.

SEHER.NO: Det ble mye tårer, da Ida Gran (21) torsdag overraskende ble sendt ut av "Paradise Hotel" på TV3.

En tydelig skuffet Rune Gammelsether (25)var tydelig rystet etter at Lene Sortevik (24) benyttet sin fredning til å sende hans eks-samboer ut av realityserien.

- Det var utrolig kjipt. I timene etter parseremonien holdt jeg meg for meg selv og grublet. Siden Ida ikke liker at jeg drikker, drakk jeg heller ikke noe alkohol den kvelden, sier han til Seher.no.

Mjøndølingen avslører at han brukte over ett døgn før han orket å prate med de andre deltagerne på vanlig måte.

Utkastelsen kom nemlig ikke uventet. Rune hevder Lene og hennes allierte Nanna Dahlen (22) og Iris Giladi (23) hadde vært ute etter å splitte paret fra dag en på hotellet.

- Min første tanke var "endelig fikk de viljen sin". Jeg tror ikke vi kunne gjort noe annerledes for å unngå at Ida ble sendt hjem, siden de har prøvd å få henne ut lenge. Da fredningen kom skjønte jeg at dette kunne være dagen, sier han.

Etter at "Paradise Hotel"-innspillingen var ferdig, prøvde Rune og Ida å blåse nytt liv i forholdet.

Ida hentet meg på flyplassen. Vi ville se hvordan vi fungerte utenfor hotellet, men i dag har vi ingen kontakt, sier, Rune til Seher.no.

Sammen med Ida, måtte også Negar Khan (24)  forlate "Paradise Hotel" torsdag, etter at Alexander Aasen (20) vraket henne til fordel for Karita Kaldefoss (25).

- Det var ikke et sjokk, sa Negar - som tidligere i uken pådro seg "Paradise"-jentenes vrede da hun havnet i et sjalusidrama med Ida.

Til tross for at Ida forsvant ut av realityserien, var imidlertid ikke Rune i tvil om at han ville fortsette kampen om førstepremien på 300 000 kroner.

- Selv om det fortsatt er allianser, så er de mye mer usikre nå enn de har vært før, så jeg tenkte "det er mange jenter å prate med," sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her lurer Tone Damli Aaberge Paradise-Noor