Lynraske forlovelser:

Klarte ikke vente med å forlove seg

Det er ikke bare Ariana Grande og Pete Davidson som har forlovet seg i rekordfart i kjendisverdenen.

RASKE PÅ AVTREKKEREN: I tillegg til Ariana Grande og Pete Davidson, er det flere kjendiser som har forlovet seg kort tid etter at de møttes. Foto: NTB Scanpix
RASKE PÅ AVTREKKEREN: I tillegg til Ariana Grande og Pete Davidson, er det flere kjendiser som har forlovet seg kort tid etter at de møttes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni ble det kjent at den amerikanske sangstjernen Ariana Grande (25) hadde forlovet seg med komikerkjæresten Pete Davidson (24).

Forlovelsen kom som et sjokk på mange, da duoen kun hadde vært sammen en snau måned.

LYKKELIG: Kort tid etter at det ble slutt mellom Ariana Grande og Mac Miller, fant hun lykken med komiker Pete Davidson. Nå er de forlovet. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Kort tid etter at det ble slutt mellom Ariana Grande og Mac Miller, fant hun lykken med komiker Pete Davidson. Nå er de forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turtelduene Ariana og Pete er derimot ikke de eneste som har gått lynraskt fra kjærester til forlovede - og det finnes flere eksempler på det samme fenomenet i kjendisverdenen.

Fant tilbake til hverandre

Senest forrige uke ble det kjent at ungpikeidolet Justin Bieber (24) hadde gått ned på kne og fridd til modellkjæresten Hailey Baldwin (21).

De to datet en kort periode i begynnelsen av 2016, før forholdet tok slutt tre måneder senere.

I årene etter bruddet har de begge blitt koblet til andre kjendiser, og senest i april svirret romanseryktene mellom Hailey og Shawn Mendes (19).

Saken fortsetter nedenfor.

NYFORLOVET: Justin Bieber og Hailey Baldwin forlovet seg nylig. Foto: NTB Scanpix
NYFORLOVET: Justin Bieber og Hailey Baldwin forlovet seg nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romanseryktene viste seg dog ikke å være sanne, og i juni ble Hailey og Justin observert sammen igjen. En måned senere annonserte «Baby»-sangeren forlovelsen på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLØRING: Justin Bieber valgte å bekrefte forlovelsen med modell Hailey Baldwin med et langt innlegg på Instagram der han erklærte sin kjærlighet til henne. Foto: Skjermdump / Instagram
AVSLØRING: Justin Bieber valgte å bekrefte forlovelsen med modell Hailey Baldwin med et langt innlegg på Instagram der han erklærte sin kjærlighet til henne. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

«Jeg hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyheter sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Jeg er så forpliktet til å tilbringe livet mitt med å bli kjent med hver eneste del av deg», skrev han blant annet under et bilde av de to.

Giftet seg etter seks uker

Popdronningen Mariah Carey (48) gikk ned kirkegulvet i 2008, kun seks uker etter at hun begynte å date eksmannen Nick Cannon (37), ifølge Fox News.

To år etter bryllupet fikk paret tvillingene Monroe og Moroccan (7), og på sin femte bryllupsdag i 2013 fornyet de ekteskapsløftene.

Året etter tok derimot kjærligheten brått slutt, og duoen skilte seg etter seks år som ektefeller. Dog tok det litt tid før skilsmissen var et faktum, da Nick skal ha nektet å signere skilsmissepapirene.

I dag er sangeren lykkelig forelsket i danseren Bryan Tanaka (35), og eksmannen har på sin side fått sitt tredje barn med en annen eks, Brittany Bell.

Saken fortsetter nedenfor.

VENNER: Mariah Carey og Nick Cannon har bevart vennskapet for barnas skyld. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Mariah Carey og Nick Cannon har bevart vennskapet for barnas skyld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjappe Kardashians

Også i Kardashian-familien har det vært en god dose med raske forlovelser.

I 2009 giftet Khloé Kardashian (34) seg med basketspilleren Lamar Odom (38) nøyaktig én måned etter at de møttes.

Saken fortsetter under bildet.

SKILT: I 2016 var skilsmissen mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom et faktum, og Khloé tilpasser seg nå sin nye rolle som mamma til lille True, som hun har sammen med kjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
SKILT: I 2016 var skilsmissen mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom et faktum, og Khloé tilpasser seg nå sin nye rolle som mamma til lille True, som hun har sammen med kjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllupet ble dokumentert i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians», og lenge så det ut til at de levde et ekteskap i sus og dus.

Bak lukkede dører var historien en helt annen, og Lamar slet med både depresjoner og rusproblemer.

Han ble også tatt på fersken for utroskap opptil flere ganger, og Khloé så seg nødt til å late som hun ønsket å stifte en familie med ham.

I 2013 søkte 34-åringen om skilsmisse, og i 2016 var duoen offisielt skilt.

I september samme år møtte Khloé nok en basketspiller, Tristan Thompson (27), og i april i år ønsket de datteren True velkommen til verden.

Lillebror Rob Kardashian (31), fulgte i søsterens fotspor i 2016 da han overrasket alle med å forlove seg med sin daværende kjæreste, Blac Chyna (30), etter kun tre måneder sammen.

Saken fortsetter under.

BRUDD: Rob Kardashian og Blac Chyna hadde et svært trøblete forhold. Sammen har de datteren Dream. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Rob Kardashian og Blac Chyna hadde et svært trøblete forhold. Sammen har de datteren Dream. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to hadde et svært turbulent forhold, og endte aldri opp med å faktisk gifte seg. Sammen fikk de datteren Dream (1) i juni i fjor, før de gikk hver til sitt.

96 timer

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (51) og musiker Tommy Lee (55) rakk vel strengt talt ikke engang å forlove seg før de dro den enda lenger, og gikk ned kirkegulvet 96 timer etter at de møttes.

Dette var i 1995, og ifølge Fox News ble mange overrasket over giftermålet. Blant annet fant Pamelas mor ut om det gjennom People Magazine.

De var gift i tre turbulente og skandalefylte år, og fikk barna Brandon (22) og Dylan (20) sammen.

Mötley Crüe-trommisen er i dag forlovet med den 24 år yngre «Vine»-stjernen Brittany Furlan (31), og lurte en hel verden trill rundt tidligere i år.

Saken fortsetter nedenfor.

TRE ÅR: Pamela Anderson og Tommy Lee giftet seg i 1995 og gikk fra hverandre tre år senere. Her er de avbildet sammen i 1996. Foto: NTB Scanpix
TRE ÅR: Pamela Anderson og Tommy Lee giftet seg i 1995 og gikk fra hverandre tre år senere. Her er de avbildet sammen i 1996. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lykkelig slutt

Selv om det kan se ut til at mange av de raske forlovelsene i kjendisverdenen går skeis, finnes det flere solskinnshistorier.

Blant disse er George (57) og Amal Clooneys (40) kjærlighetshistorie, som begynte tilbake i 2013, da paret møttes for første gang i Italia.

Seks måneder etter at de begynte å date, tok 57-åringen det store steget og spurte menneskerettsadvokaten om hun ville gifte seg med ham.

I september 2014 ga det profilerte paret hverandre sitt «ja» under en privat seremoni på syvstjernershotellet Aman Canal Grande i romantiske Venezia.

Tre år etter det spektakulære bryllupet ønsket de tvillingene Alexander og Ella (1) velkommen til verden.

Da Amal tidligere i år prydet forsiden på amerikanske Vogue, åpnet hun opp om hvorfor hun forelsket seg i skuespilleren.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: George og Amal Clooney møttes for første gang i 2013, og giftet seg året etter. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: George og Amal Clooney møttes for første gang i 2013, og giftet seg året etter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den vakre advokaten kunne fortelle at deres første date var på en av Londons fineste restauranter.

- Før den opplevelsen hadde jeg et ønske om at kjærlighet kunne være så overveldende og uten krav til veiledning eller valg, sa hun.

- Det føltes som det mest naturlige i verden, fortalte 40-åringen den gangen.

Venter barn

George Clooneys skuespillerkollega, Cameron Diaz (45), møtte ektemannen Benji Madden (39) i mai 2014.

Innen desember var de forlovet, og året etter giftet de seg.

I januar i år ble det kjent at paret venter sitt første barn, etter flere mislykkede prøverørsforsøk.

En kilde fortalte til Radar Online den gangen at turtelduene har hatt lyst på barn sammen i lang tid, men ikke lyktes.

- Cameron og Benji har hatt lyst til å starte en familie sammen fra øyeblikket de ga hverandre sitt «ja» for nesten tre år siden, sa kilden, og la til at 45-åringen skal ha hatt problemer med å bli gravid.

Saken fortsetter nedenfor.

GRAVID: Cameron Diaz og Benji madden skal endelig bli foreldre. Foto: Splash News
GRAVID: Cameron Diaz og Benji madden skal endelig bli foreldre. Foto: Splash News Vis mer

- Det var tortur, og Cameron følte at hun sviktet fordi hun ikke kunne bli gravid selv, forklarte kilden til nettstedet.

Videre uttalte kilden at skuespilleren skal ha gjennomført drastiske endringer i hverdagen for å bli mor. Ifølge nettstedet skal det siste prøverørsforsøket ha vært vellykket.

- Cameron er lykkelig og har fortalt alle at hun aldri har vært så glad.

LES OGSÅ: Nyter sommeren med sin 31 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer