GODE VENNINNER: Anette Tonna og Unn Karlstad ble sendt hjem fra "Ungkaren", men er blitt gode venninner privat. Foto: Montasje
GODE VENNINNER: Anette Tonna og Unn Karlstad ble sendt hjem fra "Ungkaren", men er blitt gode venninner privat. Foto: MontasjeVis mer

- Klarte ikke slippe meg løs

Unn tror kameraene ble hennes bane i "Ungkaren".

SEHER.NO: Etter kokkekamp, basseng-gym og underholdning av små barn, ble det mandag kveld Anette Tonna (25) og Unn Karlstad (42) som måtte forlate "Ungkaren 20 vs. 40".

- Anette virket umoden og barnslig. Hun virket mye yngre enn det hun er. Unn fikk jeg ikke nok tid alene med, men hun virket tilbakeholden og det var vanskelig å skjønne om hun var interessert, sier "Ungkaren" Stig Kjos til Seher.no, på spørsmål om hvorfor han plukket ut de to jentene.

Unn hevder skuffelsen over at ungkaren ikke var en mann i 40-årene som hun ble lovet, og tilløp til sceneskrekk foran TV-kameraene, gjorde at hun ikke klarte å slippe seg ordentlig løs.

Karlstad tviler på at hun vil bli med på et lignende sjekkeprogram hvis hun skulle få tilbud igjen.

- Det kunne kanskje blitt noe annet hvis jeg hadde møtt Stig utenfor TV-settingen, men han er også for ung for meg. Når det var gruppedater, ble jeg veldig bevisst på hva jeg skulle si. Og når jeg ser en del av den kritikken som har kommet rundt programmet, er jeg glad for at jeg gjorde det, sier hun til Seher.no.

Til tross for kameraskrekken, har tilbakemeldingene vært overstrømmende positive fra hennes familie og venner. I tillegg har det tikket inn flere flørte-tekstmeldinger på mobiltelefonen.

- Det er mange som ber om et bilde, og spør om jeg kan ta kontakt hvis jeg blir stemt ut av "Ungkaren", ler hun.

Men selv om 42-åringen fortsatt er single, må SMS-beilerne se langt etter en date med spreke Unn.

- Jeg svarer ikke på sånne meldinger. Jeg vil treffe folk ansikt til ansikt, sier hun til Seher.no. 

Anette Tonna hevder hun heller ikke hadde noen problemer med å reise hjem etter kun fire programmer.

- Jeg like Stig godt. Han var morsom og kul, men vi fant aldri kjemien. Det var helt greit å bli sendt hjem, og jeg har fått mange gode venninner i løpet av oppholdet sier hun til Seher.no.

Og en av de hun har beholdt kontakten med, er kvinnen hun forlot "Ungkaren"-huset sammen med.

- Vi ble kjent da vi dro hjem sammen. Anette er kjempesøt, og hun spør meg ofte om råd, det er veldig koselig, sier Unn til Seher.no.

Hva mener du om "Ungkaren"? Si din mening her (ekstern lenke)LES OGSÅ: "Ungkaren"s skofrykt