TØFF: Caroline Berg Eriksen ga sine mange lesere en overraskelse da hun farget håret blondt. Få dager senere klippet hun det skulderkort og viste frem en frisyre med røffe krøller. Foto: Carolinebergeriksen.no (bilder brukt med tillatelse)
TØFF: Caroline Berg Eriksen ga sine mange lesere en overraskelse da hun farget håret blondt. Få dager senere klippet hun det skulderkort og viste frem en frisyre med røffe krøller. Foto: Carolinebergeriksen.no (bilder brukt med tillatelse) Vis mer

- Klarte ikke slå meg til ro med lange lokker

Toppblogger Caroline Berg Eriksen forandret på utseendet.

Publisert

SEOGHØR.NO: For få dager siden gjorde toppblogger Caroline Berg Eriksen (28), som er gift med Odd-spiller Lars Kristian Eriksen (32), en drastisk forandring med hårmanken.

LEKENT: Bloggeren forteller at det føles bra med kort hår. Foto: Caroline Berg Eriksen
LEKENT: Bloggeren forteller at det føles bra med kort hår. Foto: Caroline Berg Eriksen Vis mer

Hun gikk fra langt mørkt og sjokoladebrunt til helt lyst. Nå har hun tatt forandringen et ekstra steg og klippet seg skulderkort.

I innlegget med navn «some hairy adjustments» (ekstern lenke, red. anm.) skriver skjønnheten om hvorfor hun valgte å klippe håret såpass kort.

- Jeg klarte liksom å slå meg helt til ro med de lange lokkene, og er så fornøyd. Jeg elsker å ha langt hår, og det vil for alltid være veldig meg, men akkurat nå kjenner jeg at dette er mer riktig. Spesielt om jeg skal være såpass lys. Så jeg digger det, og gleder meg til å style det fremover, skriver hun.

Saken fortsetter under bildet.

Men den vellykkede bloggeren har ikke alltid vært like vågal.

- Det ble litt kortere enn jeg hadde i fjor på denne tiden, så vi klippet en del av mitt eget hår også. For noen år tilbake hadde jeg fått helt klaus og stressutslett av å klippe mitt eget hår, og da jeg var yngre var det aldri snakk om noe annet enn å stusse det. Men det er jo bare hår! Det vokser ut igjen, skriver hun.

- Delte meninger om forandringer

LIK: I august i fjor hadde Caroline Berg Eriksen nesten lik sveis og farge som hun har nå. Her er hun med mannen Lars-Kristian Eriksen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
LIK: I august i fjor hadde Caroline Berg Eriksen nesten lik sveis og farge som hun har nå. Her er hun med mannen Lars-Kristian Eriksen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

I tillegg er 28-åringen lettet over at hennes fotballspillende mann, Lars-Kristian Eriksen, også likte sveisen.

I løpet av én dag med hårbehandlinger, som hun opplyser om er sponset, gikk Carolines hår fra mørkt sjokoladebrunt til helt lyst. Tidligere fortalte bloggeren hva slags reaksjoner hun fikk etter den noe dramatiske frisyreforvandlingen.

Saken fortsetter under bildet.

- Det er delte meninger om forandringen, men de fleste er positive og synes jeg er fin uansett, og det er veldig hyggelig å høre, sier Caroline Berg Eriksen til Seoghør.no.

Caroline vil imidlertid ikke love at det blonde håret herved er tilbake for all fremtid.

- Jeg trives for så vidt med begge deler, så det kan jo være jeg farger det tilbake igjen med tiden også, legger hun til via tekstmelding til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Han ser jo sabla bra ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer