Sophie Elise etter rumpeoperasjon:

- Klarte ikke sitte

Toppbloggeren beskriver hjemturen fra USA som de lengste elleve timene av livet sitt.

UBEHAGELIG HJEMREISE: Sophie Elise Isachsen innrømmer at hun ikke klarte å sitte under hjemreisen fra USA etter rumpeoperasjonen. Foto: Espen Solli / TV2
UBEHAGELIG HJEMREISE: Sophie Elise Isachsen innrømmer at hun ikke klarte å sitte under hjemreisen fra USA etter rumpeoperasjonen. Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober innrømmet den norske toppbloggeren og influenseren Sophie Elise Isachsen (24) på bloggen sin at hun angrer på rumpe-operasjonen hun tidligere har utført.

I blogginnlegget skrev 24-åringen at hun skulle reise til USA for å få reversert operasjonen hun gjennomførte i Tyrkia, og begrunnet avgjørelsen med at hun er «lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut».

Blogginnlegget vakte oppsikt ikke bare her til lands, men også i utlandet, der den britiske tabloidavisen Daily Mail laget sak om toppbloggerens bakdel.

REAKSJONER: At toppblogger Sophie Elise Isachsen skulle fjerne rumpeimplantatene, førte til blandede reaksjoner fra fansen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Ekstremt farlig

Forrige uke gjennomførte Isachsen operasjonen i USA, og i går delte hun den sjokkerende nyheten om at hun hadde gått rundt med brystimplantater i bakdelen sin.

Det skrev hun i et innlegg på Instagram-profilen sin.

- Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal si dette, så jeg sier det bare. Det viser seg at jeg har gått rundt med brystimplantater i rumpa mi hele tiden, helt siden jeg opererte i Tyrkia, Istanbul for fire år siden», skrev hun og fortsatte:

- Det er ikke bare sykt, men ekstremt farlig og jeg kan ikke forestille meg hvor mange unge jenter som har det samme uten å vite om det, var noe av det Isachsen skrev i innlegget.

Til TV 2 opplyste plastisk kirurg, Tom Inge Ørner, at operasjoner i rumperegionen er litt mer risikabelt enn ved brystpartiet, blant annet fordi det er flere nerver og mindre hygienisk der.

– Nesten alle som forstørrer rumpa i Norge, gjør det med eget fett. Å sette inn silikon, er forbundet med mer risiko, uttalte han til nyhetsnettstedet og påpekte at det er en viss risiko ved slike operasjoner, men at det ikke er direkte farlig.

CRIBS: Jonas får snoke i huset til Sophie Elise, men det er én ting hun nekter å vise frem. Video: Rød Løper Vis mer

Klarte ikke sitte

I kveld landet toppbloggeren i Norge, men før flyturen innrømmet hun på bloggen sin at hun gruet seg til hjemreisen.

LANG FLYTUR: Sophie Elise Isachsen la ikke skjul på at hjemreisen var de lengste elleve timene av livet sitt. Foto: Skjermdump fra Instagram
LANG FLYTUR: Sophie Elise Isachsen la ikke skjul på at hjemreisen var de lengste elleve timene av livet sitt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Dette er min siste dag i LA, og i morgen venter den potensielt sett jævlige hjemturen, prøver å ikke tenke på det nå. Det tar vel elleve timer å fly hjem, og jeg kan ikke sitte lengre enn femten minutter sammenhengende før jeg må opp å stå, skrev 24-åringen.

Vel hjemme deler Isachsen torsdag kveld et innlegg på Instagrams historiefunksjon hvor hun forteller at hun ikke klarte å sitte under hele flyturen.

- Til alle dere som spør meg om jeg klarte å sitte under flyturen. Svaret er nei. Kun under landing og take off, skriver Isachsen og fortsetter:

- Det er trygt å si at det er de lengste elleve timene av livet mitt, men flyturen fra London til Oslo var faktisk den verste fordi jeg visste at jeg snart var der, skriver Isachsen til et bilde av seg selv hvor hun poserer i speilet.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen.

Som tidligere nevnt ble Isachsen bakdel omtalt i Daily Mail hvor tittelen lød «Sanger, 24, avslører at hun har fått en unaturlig bakdel etter å ha gjennomgått billig kirurgi i Tyrkia som tenåring»

GRILLES: Sophie Elise fikk kjørt seg i julekalenderen til Espen Eckbos karakter Asbjørn Brekke for noen år tilbake. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Advarte mot trenden

Saken tok utgangspunkt i Isachsens blogginnlegg, hvor hun advarte andre mot valget hun tok om å gjennomføre kirurgien billigst mulig, og var bildelagt med en rekke bilder fra bloggerens Instagram-profil.

Isachsen fortalte nemlig på bloggen at mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere, nettopp av hensyn til pris. Mange unge jenter var der for femte og sjette gang for å fettsuge seg og deretter putte alt i rumpa, skrev hun i innlegget.

- Jeg gjorde det i Tyrkia og tenkte billig og bra, sånn man kan tenke når man er 19 og ikke tenker på konsekvenser, utdypet hun til Se og Hør i oktober.

PÅ DAILY MAIL: Toppbloggerens rumpe-beslutning fikk henne i en av Storbritannias støste tabloidaviser. Skjermdump: Daily Mail
PÅ DAILY MAIL: Toppbloggerens rumpe-beslutning fikk henne i en av Storbritannias støste tabloidaviser. Skjermdump: Daily Mail Vis mer

Daily Mail satt Sophie Elises uttalelser om kirurgi i Tyrkia i sammenheng med statistikk som viser at et stadig økende antall briter velger å reise til land som Tyrkia for å gjennomføre plastiske operasjoner.

Dette ettersom Tyrkia, sammen med land som Mexico, Tsjekkia og Polen, er blant de billigere alternativene for denne typen kirurgi.

Videre skrev avisa at det britiske forbundet for estetiske plastiske kirurger, advarer mot trenden om å gjennomføre kirurgi som ikke er medisinsk begrunnet.

Dette uavhengig av hvor den gjennomføres. Forbundet hevdet at så mange som 1 av 3000 dør av komplikasjoner relatert til inngrepene, fortsatte avisa.

LES OGSÅ: Sophie Elises eks ble knivstukket syv ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer