- Klarte ikke selv se at kroppen så fantastisk ut

Jessica Alba måtte gjennom to barnefødsler for å få bedre selvtillit.

FIN FAMILIE: Jessica Alba stortrives som mamma til døtrene Haven (midten) og Honor (t.h) som hun har med ektemannen Cash Warren. Og morsrollen har gjort henne tryggere på sin egen kropp. Foto: All Over Press
FIN FAMILIE: Jessica Alba stortrives som mamma til døtrene Haven (midten) og Honor (t.h) som hun har med ektemannen Cash Warren. Og morsrollen har gjort henne tryggere på sin egen kropp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Sin City»-stjernen Jessica Alba (32) har en kropp de fleste kvinner drømmer om, men selv da den veldreide brunetten var på sitt slankeste slet hun med eget selvbilde. 

- Jeg var mye mer kritisk til kroppen min da den sannsynligvis så ganske fantastisk ut. Hvorfor gikk jeg aldri i denimshorts? Det er helt utrolig. Jeg var så tynn og hadde ingen cellulitter. Hva i all verden tenkte jeg med? forteller Alba i et intervju med Health magazine, ifølge People.com.

Det er først etter at skuespilleren fikk døtrene Honor (5) og Haven (2) at hun har lært seg å akseptere sin egen kropp. 

- Jeg har har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sier hun.

Alba har tidligere fortalt at hun hater å trene og at hun brukte to korsett dag og natt i tre måneder for å kvitte seg med babykiloene etter sitt siste svangerskap i 2011.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer