Klarte ikke sangprøven

Det gikk ikke helt som planlagt for «Idol»-Christopher.

<strong>SYK:</strong> Christopher Olafsrud, for anledningen med sort skjerf, har blitt syk, men lover å gjøre sitt beste i fredagens Idol-program. Foto: Henning Jensen
SYK: Christopher Olafsrud, for anledningen med sort skjerf, har blitt syk, men lover å gjøre sitt beste i fredagens Idol-program. Foto: Henning Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Han bruker skjerf stort sett hele tiden. Christopher Olafsrud (17) påpeker at det kun er for å forhindre sykdom, selv om han brukte det i semifinalen inne på Chateau Neuf. Nå har han blitt syk.

- Jeg har kun brukt skjerf fordi det er høst. Men nå har jeg blitt småforkjøla og føler meg ikke bra, forteller Christopher Olafsrud.


Mange har trodd at skjerfet har vært en del av imaget til kjekkasen, selv avviser han påstanden.

- Det har absolutt ingenting med image å gjøre. Jeg bruker det kun for å holde meg frisk.

Men skjerfet har tydelig mistet sin funksjon. Nå har han blitt forkjølet og klarte ikke å gjennomføre gårsdagens sangprøver. Men han skal synge på fredag.

- Jeg klarer vel litt over ett minutt, forteller Christopher, som er tydelig skuffet over at han ikke klarte å synge i går.

Unggutten har blitt rangert som vinneren på Unibet med en odds på 3,50, og har fått et favorittstempel.

- Det er kun ett spilleselskap som mener det, så jeg tenker ikke så mye på det. Jeg kunne selvfølgelig vært foruten favorittstemplet.

Jeg håper at folk stemmer uansett, og at de ikke tror at de ikke trenger å stemme fordi jeg har et slikt stempel.

Fredag skal Christopher synge «Sunday Morning» av Maroon 5.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer