Klarte ikke nyte sex før hun var 25 år

- Jeg hadde de mest katastrofale og foraktelige monstere i sengen og livet mitt, sier «Girls»-stjernen Lena Dunham.

LIKEVERDIGE: De to siste årene har Lena Dunham vært sammen med Fun-gitaristen Jack Antonoff, og hun kan ikke få skrytt nok av ham. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
LIKEVERDIGE: De to siste årene har Lena Dunham vært sammen med Fun-gitaristen Jack Antonoff, og hun kan ikke få skrytt nok av ham. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Lena Dunham (28) hadde i mange år et svært anstrengt forhold til sex. Mye på grunn av dårlig selvtillit som gjorde at hun tiltrakk seg feil menn.

- Jeg tenkte ikke på om jeg nøt sex før jeg var 25, fordi jeg bekymret meg sånn for om andre likte sexen de hadde med meg. Så jeg tenkte aldri på at det var noe jeg skulle ha glede og fornøyelse av engang, forteller hun, ifølge Contactmusic.com.

- Men så innså jeg at for å ha god sex, så må begge parter få hverandre til å føle seg bra. Det er ikke sånn at en person er god til å ha sex. Det handler om kjemi - noe som skjer mellom to mennesker.

«KINKIG» PÅ TV: Dunham gjør for tiden stor suksess i den populære TV-serien «Girls». Rollefiguren hennes Hannah liker å eksperimentere på soverommet. Foto: Stella Pictures
«KINKIG» PÅ TV: Dunham gjør for tiden stor suksess i den populære TV-serien «Girls». Rollefiguren hennes Hannah liker å eksperimentere på soverommet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter at «Girls»-stjernen traff sin nåværende kjæreste Jack Antonoff (30) har ting forandret seg drastisk på soverommet.

- Han er en veldig kjærlig og herlig person. Før ham hadde jeg de mest katastrofale og foraktelige monstere i sengen og i livet mitt, avslører hun, og legger til:

- Man må elske seg selv for å kunne elske noen som vil elske deg. En tiltrekning til gode mennesker er noe som først kommer når du har fått en tiltrekning til deg selv.

LES OGSÅ: Havnet på sykehus da hun forsøkte å slanke seg