Khloé Kardashian:

Klarte ikke amme datteren: - Jeg var under mye stress

Realitystjernen gikk til lillesøster Kylie for hjelp til å mate datteren.

SLUTTET Å AMME: Khloé Kardashian måtte slutte å amme datteren. Nå forteller hun hva som skjedde, og hva som hjalp henne. Foto: NTB scanpix
SLUTTET Å AMME: Khloé Kardashian måtte slutte å amme datteren. Nå forteller hun hva som skjedde, og hva som hjalp henne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart to år siden Khloé Kardashian (35) og ekskjæresten Tristan Thompson (28) ble foreldre for første gang til datteren True Thompson. Realitystjernen har siden den gang stolt vist frem sin lille favoritt i sosiale medier.

Hun har også snakket åpent om morsrollen og om hvordan hun samarbeider med ekskjæresten om datterens oppdragelse, til tross for gjentatte utroskap og drama i kulissene.

Nå erkjenner Khloé at utroskapen har vært en påkjenning, spesielt når det gjelder ammingen av datteren.

Følte seg mislykket

Det er i en YouTube-video med storesøster Kourtney Kardashian (40) at Khloé snakker om sin erfaring med å amme. Der forteller hun at storesøsteren påvirket tankene hennes negativt.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg husker at jeg ble frustrert rundt deg. Ikke at du noen gang gjorde noe, men du ville snakke om denne opplevelsen du hadde og hvor fantastisk den var, og bare «jeg har ammet i 18 måneder, hva mener du med at du ikke produserer nok melk?». Du sa ting, uten å forsøke å kritisere meg, men jeg tok det som «det er jo så enkelt», forteller Khloé til Kourtney i videoen.

35-åringen forteller at datteren var konstant sulten, da hun ikke fikk til å produsere nok melk. Dermed følte hun ikke at hun fikk til å gi datteren maten hun trengte. På et tidspunkt gikk True ned i vekt, noe som vekket uro hos Khloé, som fikk beskjed av legen om å bare blande inn litt morsmelkerstatning.

Men det å ikke klare å mate datteren selv fikk Khloé til å føle seg mislykket.

- Noen ganger ville jeg bare kvele deg, fordi opplevelsen din virket så enkel, og slik var det ikke for meg, forteller Khloé til storesøsteren, som selv har ammet tre barn.

Hun tror derimot at hun vet hva den dårlige melkeproduksjonen skyldes.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg forstår at jeg var under mye stress. Mye foregikk i livet mitt på det tidspunktet, som jeg tror hadde noe med det å gjøre, forteller hun, og sikter til utroskapsdramaet som foregikk i privatlivet på tidspunktet.

- Stress er en ting, men også det å være alene i Cleveland uten familien, legger Khloé til.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Søstrene ble redningen

Redningen skal ha blitt storesøster Kim Kardashian (39) og lillesøster Kylie Jenner (22), som også var småbarnsforeldre på tidspunktet. Kylie hadde nylig født datteren Stormi Webster (2), mens Kim hadde ønsket datteren Chicago (2) velkommen til familien.

Ifølge Khloé valgte Kylie allerede fra første dag å ikke amme datteren, noe som hjalp henne å slå seg til ro med at det er greit å ikke amme. Lillesøsterens tips til morsmelkerstatning skal også ha hjulpet den nybakte mammaen.

35-åringen kan nemlig avsløre at Kylie kjøpte morsmelkerstatning helt fra Tyskland.

- Jeg visste at Kylie ikke skulle amme, det var et valg hun tok i starten, og hun fant HiPP-erstatning fra Tyskland, forteller Khloé, og forteller at denne varianten fungerte bra også for hennes egen datter.

Videre skryter ettbarnsmoren av legen sin, for å ha bidratt til å få henne til å føle at det er greit å ikke klare å amme barnet sitt, da hun føler at mange bare sier «du prøver ikke hardt nok».

- Hvis du ikke klarer det, trenger du ikke føle deg mislykket, du trenger ikke føle deg som en dårlig mamma. Jeg er en flink mamma, men amming er jeg ikke god på, erkjenner 35-åringen.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var et barn da vi giftet oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer