MÅTTE AVLYSE: Kikki Danielsson sliter med stemmer og måtte avlyse sin egen teaterdebut. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
MÅTTE AVLYSE: Kikki Danielsson sliter med stemmer og måtte avlyse sin egen teaterdebut. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og HørVis mer

Klarte ikke å synge - måtte avlyse

Kikki Danielsson skulle debutere som skuespiller på Göteborg Stadsteater. Det satte helsa en stopper for.

SEOGHØR.NO: Den svenske Grand Prix-stjernen Kikki Danielsson er kanskje mest kjent her i Norge for å synge på Ole Ivars-hiten «Jag trodde änglarna fanns», men har også store slagere som «Bra vibrationer» og «Dag efter dag».

Nå er det skrevet en helt ny musikal, der rammen er Kikkis mange hits - og slagerdronningen selv medvirker i rollen som seg selv.

Premieren på «Kikkiland» skulle finne sted i midten av februar, men da ble Kikki syk. Det ble satt en ny premieredato en uke senere, men også denne måtte avlyses. 

- Det er tid for forkjølelser, og flere i ensemblet har vært syke. Nå var det Kikkis tur, forteller markedssjef Ulrika Sonn ved Göteborgs Stadsteater til SVT Västnytt.

Kikki ville egentlig kjøre premieren som planlagt, men teateret valgte å følge legens anbefalinger om å utsette. Ny premieredato er nå fredag 28. februar.

LES OGSÅ: - Jeg planla min egen begravelse