Chris Hemsworth:

Klarte ikke å holde fingrene borte fra kona

Chris Hemsworth grep tak i rumpa til kona på stranden.

<strong>HOT:</strong> Det veltrente skuespiller-paret klinte åpenlyst på stranden. Foto: NTB Scanpix
HOT: Det veltrente skuespiller-paret klinte åpenlyst på stranden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skal vi tro de ferske bildene, er det tydelig at forholdet mellom skuespiller Chris Hemsworth (34) og hans spanske kone Elsa Pataky (41) fremdeles er i god stand, tross rykter om at det har vært problemer i ekteskapet deres de siste årene.

Da de to var på stranden i Byron Bay i Australia tidligere i dag, grep Chris tak i rumpa til kona, som han har tre barn med - mens de kysset hverandre lidenskapelig.

De to så ut til å ha det riktig hyggelig sammen med venneparet Matt Damon (47) og hans kone Luciana Barroso (42), som alle hadde piknik sammen på stranden.

<strong>PIKNIK:</strong> Matt Damon og Chris Hemsworth koste deg i solen sammen på familie-piknik. Foto: NTB Scanpix
PIKNIK: Matt Damon og Chris Hemsworth koste deg i solen sammen på familie-piknik. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>KJÆRLIGHET:</strong> Matt Damon viste også sin kjærlighet overfor sin kone da de gikk en tur i parken etterpå. FOTO: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET: Matt Damon viste også sin kjærlighet overfor sin kone da de gikk en tur i parken etterpå. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Spiller mot kona

Chris og kona Elsa spilte nylig inn sammen filmen «12 Strong» sammen. De to spilte også ektepar på lerretet, en mulighet Chris i flere intervjuer har uttalt at han satt enormt pris på.

Ifølge Daily Mail sa han i et intervju med Channel Nine at tross i at han elsker Los Angeles, vil Australia alltid føles som hjemme.

<strong>TURTELDUER:</strong> Chris og Elsa klarte ikke å holde fingrene borte fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Chris og Elsa klarte ikke å holde fingrene borte fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han sa videre i intervjuet at det er bedre å bo et sted der ikke alle er i filmbransjen. I Australia er folk med laidback og både han og kona vil gjerne at deres tre barn, tvillingguttene Tristian og Sasha (3) og datteren India (5), skal vokse opp i et miljø som er sunt for kropp og sjel. Derfor har de også valgt å bo i Australia.

<strong>PAPPA:</strong> Når Chris legger Thors hammer på hylla tilbringer han mest mulig tid med barna. FOTO: NTB Scanpix
PAPPA: Når Chris legger Thors hammer på hylla tilbringer han mest mulig tid med barna. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

På lekeplassen

På skjermen er Chris mest kjent for sine barske actionroller, blant annet i filmene «The Avengers» og «Thor».

Nylig ble den kjærlige familiefaren også avbildet sammen med sine to sønner i Australia.

Chris deler stadig bilder av familien sin i sosiale medier. De siste ukene har skuespilleren delt flere bilder og videoer fra andre strandturer med kona, sønnene og datteren.

Han har blant annet delt flere videoer der han surfer sammen med barna.

«Dag to med surfetreneren min, hun er en liten engel på skulderen min, som kontinuerlig gir meg kunnskap og inspirasjon, og noen ganger tung kritikk som grenser mot misbruk. Men jeg vet at det er til mitt eget beste (spøk). Takk, treneren min, Indi. Du er den beste, jeg elsker deg», skriver han under en video av seg selv og datteren.

Det var i mars 2014 at skuespillerparet kunne avsløre at de hadde blitt foreldre til tvillingguttene, som altså fikk navnene Tristian og Sasha. To år tidligere kom datteren India til verden.

Chris har tidligere fortalt at han ikke likte å være borte fra kona og datteren.

- Det er vanskeligere og vanskeligere å dra på jobb nå. Jeg liker å være hjemme mer enn noen gang tidligere, sa han til People.

Han har også uttalt hvor mye farsrollen betyr for ham:

- Det å være pappa er en stor oppgave, men samtidig den beste oppgaven jeg noensinne kunne ha bedt om. Det å være hjemme med familien, er dét det handler om, har Hemsworth sagt til nettstedet People.

Falt for stemmen hans

Chris og Elsa giftet seg i 2010, under en romantisk seremoni. Pataky har tidligere avslørt hva hun falt for ved ektemannen.

- Stemmen hans er fantastisk! Før jeg møtte ham hørte jeg ham snakke via telefon og det var stemmen hans jeg falt for. Han gjorde den mest sannsynlig enda mørkere da enn den egentlig er, har hun sagt til WHO magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Han har også en fantastisk kropp, noe jeg synes er sexy, la hun til.

Duoen giftet seg etter å ha vært sammen i under ett år. Chris avslørte den gang at han tidlig visste at Elsa var den rette for ham.

- Det virket bare fornuftig for oss begge. Det var noe enkelt med forholdet vårt som ingen av oss hadde opplevd tidligere, fortalte han.

LES OGSÅ: Viste seg for første gang etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer