Klarte ikke å glemme Anita

Filmstjernen kom ikke over møtet med den norske artisten på 80-tallet.

STJERNEMØTE: –Du er en strålende kvinne, Anita, sa John Travolta da han møtte henne i 1983.  Foto: Se og Hør
STJERNEMØTE: –Du er en strålende kvinne, Anita, sa John Travolta da han møtte henne i 1983. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
45 ÅR SOM ARTIST: Anita Hegerland er tilbake på scenen, og i full gang med sin jubilemumsturne "Anitas hitparade". Foto: Henning Jensen, Se og Hør
45 ÅR SOM ARTIST: Anita Hegerland er tilbake på scenen, og i full gang med sin jubilemumsturne "Anitas hitparade". Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Anita Hegerland (54) kan se tilbake på en lang og innholdsrik karriere som strekker seg fra 60-tallet og frem til i dag.

Hun var stor barnestjerne i Skandinavia og Tyskland, og solgte millioner av plater. Forholdet til den engelske musikeren Mike Oldfield (62) ga henne ytterligere spalteplass i mediene.

Hun var vokalist på to av hans millionselgende hits – og på begynnelsen av 80-tallet falt også selveste John Travolta (61) for Anita.

I flere år etterpå klarte han ikke å glemme skjønnheten. Da han var i Norge i forbindelse med filmen «Se, han snakker» i 1989, etterlyste han Anita over to sider i VG.

Saken fortsetter under bildet.


Travolta, som har hatt stor suksess med filmer som «Saturday Night Fever», «Grease» og «Pulp Fiction», inviterte så Anita som sin private gjest under premieren i London.

– Men jeg var syv måneder gravid med sønnen min Noah, så jeg kunne ikke. Tenk deg ryktene som hadde gått da – med hele verdenspressen til stede. Jeg takket høflig nei, humrer Anita til Se og Hør. 
 

Anita var bedre enn prinsesse Diana
 

Hollywoodveteranen er kjent for å være en danseløve, og har vist sine ferdigheter i flere filmer. En dans med Anita ble det også på 80-tallet.

– John sa til VG at han hadde danset med både prinsesse Diana og Anita Hegerland, og at Anita var best, ler den tidligere barnestjernen.

Men noen romanse ble det aldri. 

– Jeg var samboer med Mike Oldfield, og vi hadde to barn sammen, sier Anita.

John Travolta giftet seg i stedet med skuespiller Kelly Preston (52) i 1991, og paret er fortsatt gift.

– Det var en fantastisk tid. Jeg har opplevd så mye gjennom karrieren, sier Anita til Se og Hør.

LES OGSÅ: Anita Hegerland ble bestemor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer