Oliver Hudson

Klarte ikke å dy seg da han hørte om søsteren og Brad Pitt

- Han drikker rett fra kartongen og lar døra stå på vidt gap når han er på do.

SLÅR TILBAKE: Oliver og Kate Hudson er en av Hollywoods mest profilerte søsken- og skuespillerduoer. Da et magasin hevdet at Brad Pitt skulle flytte inn hos søstera, slo Oliver hardt tilbake - med humor. Foto: NTB scanpix
SLÅR TILBAKE: Oliver og Kate Hudson er en av Hollywoods mest profilerte søsken- og skuespillerduoer. Da et magasin hevdet at Brad Pitt skulle flytte inn hos søstera, slo Oliver hardt tilbake - med humor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I fjor sjokkerte Brad Pitt og Angelina Jolie fans over hele verden da de offentliggjorde at de nå skulle skille lag. Skilsmissen kom som et sjokk på mange.

Paret, populært kalt «Brangelina», møtte hverandre under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005, og forlovet seg i 2012. To år seinere giftet de seg.

Siden den gang har det gått rykter nesten ukentlig om at de to dater nye personer, uten at noen av dem har bekreftet eller antydet dette selv. Sist i rekka er et rykte om at Brad Pitt dater skuespiller Kate Hudson.

Et amerikansk magasin slo opp på sin forside at «Brad flytter inn» i skuespillerens bolig.

Det fikk hennes bror, skuespilleren Oliver Hudson, til å reagere på humoristisk vis.

- Et helvete

Som et stikk mot magasinet og ryktene, la han ut et langt innlegg på Instagram der han gikk i strupen mot magasinet. Det med humor som virkemiddel, ifølge People og US Magazine.

Hudson-broren, som etter uttrykket å dømme har funnet magasinet i en butikk, velger nemlig å spille med på leken. I stedet for å avvise ryktene, skriver han ironisk om hvordan det er å bo sammen med Brad Pitt.

- Dette har vært et helvete! Han er utrolig rotete. Han drikker rett fra kartongen og lar døra stå på vidt gap når han er på do, skriver han blant annet om Pitt.

Han forteller videre at Pitt allerede kaller ham for bror, og at han insisterer på at Hudsons barn skal kalle ham for «onkel B».

- Nå er det på tide å flytte ut, mann. Jeg trenger livet mitt tilbake, skriver han.

Meldingen til skuespilleren har fått over 36 000 likerklikk, og i kommentarfeltet renner det over av hyllende ord til det humoristiske stikket.

Dette er heller ikke første gang familien svarer på romanseryktene mellom Kate Hudson og Brad Pitt på humoristisk vis. Oliver og Kates mor, den Oscar-vinnende skuespilleren Goldie Hawn, ble nylig spurt av en paparazzifotograf om hva hun synes om sin «nye svigersønn».

- Der fikk du meg til å le, svarte skuespillermoren.

Verken Brad Pitt eller Kate Hudson har kommentert saken.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Hemmelig avtale

I starten av januar ble det kjent at Jolie og Pitt har inngått en avtale om å håndtere skilsmissen privat for å forene familien.

Erklæringen er skuespillernes første felles uttalelse siden det i september i fjor ble gjort kjent at de skal skilles. Det skrev Fox News.

Jolie og Pitt sa i en pressemelding at de vil holde alle detaljer om skilsmissen konfidensielle ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer som vil foreta nødvendige rettslige beslutninger og legge til rette for en effektiv løsning av alle gjenværende spørsmål. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å frembringe bedring og gjenforening».

I kjølvannet av at bruddet ble kjent i september, kom det frem at amerikanske myndigheter undersøkte påstander om at Pitt skal ha vært voldelig mot et av barna.

I november ble Pitt imidlertid renvasket for anklagene om barnemishandling, ifølge Reuters.

En talsperson for FBI uttalte den gang at Pitt ikke kom til å bli etterforsket videre eller tiltalt for noe straffbart.

Skuespillerduoen var gift i to år og har barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), og tvillingene Knox og Vivienne (8) sammen.Det var Jolie som søkte om skilsmisse. Hun søkte dessuten om full foreldrerett for de seks barna, ifølge BBC.

LES OGSÅ: - Melania Trump kan knapt snakke engelsk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer