- Klart ting er krevende

Først mistet Ole Einar Bjørndalen faren. Så kom samlivsbruddet.

SNAKKER UT: Ole Einar Bjørndalen snakker ut om den vanskelige tiden. Foto: SCANPIX
SNAKKER UT: Ole Einar Bjørndalen snakker ut om den vanskelige tiden. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september mistet skiskytterstjernen Ole Einar Bjørndalen (38) faren Hans etter et hjerteinfarkt. Måneden etter kom nyheten om at han og kona Nathalie Santer-Bjørndalen (40) skiller lag.

- Jeg er vant til mange vanskelige situasjoner. Men det er dumt å sammenlikne situasjoner med hverandre, for alle er ulike. Jeg er relativt sterk mentalt og i huet, men det er klart ting er krevende, sier han til Dagbladet.

Tapet av faren var naturlig nok tungt for idrettshelten.

- Han har egentlig betydd alt for karrieren min. Uten ham, hadde ikke jeg vært meg. Han har betydd veldig mye, forklarer Bjørndalen.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER


Etter seks års ekteskap offentliggjorde Ole Einar og Nathalie bruddet i oktober. Det tidligere paret giftet seg i 2006 i Italia, men forholdet ville ikke vare.

”Vi må bare erkjenne at det vi ønsket skulle vare livet ut, ikke ble slik, og vi går nå videre i livet hver for oss. Vi er blitt enige om at vi ikke vil si mer om samlivsbruddet enn denne uttalelsen, og ber om respekt og forståelse for at vi ikke ønsker å kommentere disse forholdene i fremtidige intervjuer”, het det i en melding fra Bjørndalen og Santer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bjørndalen skilles etter seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer