Gisele Bündchen:

- Klart jeg har bekymringer

Supermodellen bryter tausheten etter ryktene om ekteskapstrøbbel.

ÅPNER OPP: Modell Gisele Bündchen åpner opp om ekteskapet. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB
ÅPNER OPP: Modell Gisele Bündchen åpner opp om ekteskapet. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

Supermodell Gisele Bündchen (42) og fotball-spiller Tom Brady (45) er trolig blant verdens mest kjente par, og det var tilbake i 2009 de ga hverandre sitt «ja» under en privat seremoni i California.

På de 13 årene som gift har paret rukket å skape en stor familie, der de deler 12 år gamle Ben og 9 år gamle Vivian. Bündchen er også er stemor til Bradys sønn, Jack (14).

Den siste tiden har det imidlertid oppstått rykter om at alt ikke bare er fryd og gammen for stjerneparet. Nå bryter imidlertid «Victoria's Secret»-modellen stillheten om parets lange ekteskap, noe hun gjør overfor magasinet Elle.

- Må følge gleden sin

Overfor magasinet er supermodellen klar i sin tale hva gjelder å skape et «kjærlig miljø for barna sine», samt hvor viktig det er å støtte sin ektemanns drømmer og karriere.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

- Å se barna mine lykkes og bli de vakre små menneskene de er, og å se ham lykkes og oppnå alt i karrieren hans – det gjør meg glad. På dette tidspunktet i livet mitt føler jeg at jeg har gjort en god jobb med det.

42-åringen forteller videre at hennes beslutning om å sette foreldreskapet foran karrieren en stund, ikke er en hun angrer på. Hun legger imidlertid ikke skjul på sine bekymringer overfor ektemannens yrkesvalg.

- Det er klart jeg har mine bekymringer - dette er en veldig voldelig sport, og jeg har barna mine og jeg vil gjerne at han skal være mer til stede, forteller hun, og legger til:

- Jeg har definitivt hatt de samtalene med ham om og om igjen. Men til syvende og sist føler jeg at alle må ta en avgjørelse som fungerer for dem. Han må følge gleden sin også.

DRØYT: Alexandra Joner jobbet som reporter for Reality Awards og stilte drøye spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Comeback

Det var i februar det ble kjent at den verdenskjente quarterbacken skulle legge opp karrieren etter 22 sesonger i den amerikanske proffligaen. I forbindelse meg pensjoneringen kom det fram at han ønsket å tilbringe mer tid med familien.

«Jeg har elsket min NFL-karriere, men nå er det på tide å fokusere min tid og energi på andre ting», skrev han blant annet i et Instagram-innlegg der han annonserte nyheten.

- Jeg tror at tiden er inne for å tilbringe tid med familien min og være sammen med barna mine, fortalte han også i podkasten «Let's Go!» i forkant av nyheten.

Det skulle imidlertid vise seg å være en kortvarig pause for Brady, da han kun to måneder etter kunngjøringen brøt nyheten om at han skulle gjøre et comeback for Tampa Bay Buccaneers.

PUBERTETEN: ... det er lite teit å si da! Disse ordene sjarmerte mange nordmenn tilbake i 2010. Nå er skuespilleren bak rollen TV-aktuell igjen. Video: Rød Løper/Discovery+/Pixar Animations Studios Vis mer

«I løpet av disse to månedene har jeg innsett at min plass fortsatt er på banen og ikke på tribunen. Den tiden vil komme, men den er ikke nå», skrev Brady.

LES OGSÅ: - Hevngjerrig krig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer