Det gjelder å holde tungen rett i munnen når man skal både synge og huske teksten! Her er programleder Åge Sten Nilsen (midten) med to av deltagerne fra forrige sesong av programmet. Foto: TV3
Det gjelder å holde tungen rett i munnen når man skal både synge og huske teksten! Her er programleder Åge Sten Nilsen (midten) med to av deltagerne fra forrige sesong av programmet. Foto: TV3Vis mer

Klart for ny runde av Singing Bee

Åge Sten Nilsen børster støv av mikrofonen.

SEHER.NO: Wig Wam-vokalist Åge "Glam" Sten Nilsen returnerer til programlederjobben i en ny runde av "Singing Bee" på TV3. Det bekrefter kanalen overfor Seher.no.

- Det er en gladnyhet! Men jeg har jo visst det en stund. Det var klart ganske tidlig at det hadde vært en suksess som de ønsket å fortsette med, forteller Sten Nilsen til Seher.no.

Med seg på laget får Glam nok en gang musiker Trond Nagell Dahl, som også er kjent som en av pianistene i "Beat for beat" på NRK.

- Ellers blir det akkurat samme gjengen som forrige gang, og vi er et bra team! Så det blir gøy, og alle gleder seg til å treffe hverandre igjen.

Innspillingen av andre sesong av det populære sangprogrammet starter tidlig neste år, men allerede fra i morgen av er det mulig å melde seg på audition for å kunne delta.

- Vi kommer til å reise til Oslo, Trondheim og Bergen for å holde auditioner i desember, forteller informasjonskonsulent Øyvind Rognlien Skovli i TV3 til Seher.no.

Første sesong av programmet var en seersuksess på TV3. "Singing Bee" hadde i snitt 160 000 seere, og den mest sette episoden hadde hele 204 000 seere. Åge Sten Nilsen forteller at konseptet blir det samme i sesong to, men at det skal programmet skal få inn noen nye elementer og moderniseres noe. Så er det opp til deltagerne å lage liv på scenen!

- Jeg tror vi hadde veldig mange av drømmedeltagerne forrige gang. Det finnes egentlig ikke en drømmedeltager, men vi håper å få varierte mennesker som ønsker å by på seg selv. Folk som tør, glade mennesker som tør - og som helst kan tekst, selvfølgelig, forteller programlederen.

- Hvilken låt tror du er den verste å huske teksten til?

- Det må vel bli en eller annen rap-låt tror jeg - så rap holder vi oss unna. Og låter som deltagerne ikke har et forhold til er klart det verste. "Informer" med Snow kanskje? Noen låter kan jo være både enkle og vanskelige, det kommer an på hvor i låten bandet stopper, forteller Glam, som selv ikke er noen mester i å huske tekster...

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Her er tidenes verste låttekster