UNGE FAVORITTER:  Ungjentene Nora Foss Al-Jabri og Charlotte «Raylee» Kristiansen har imponert stort i Stjernekamp. Foto: Stella Pictures
UNGE FAVORITTER: Ungjentene Nora Foss Al-Jabri og Charlotte «Raylee» Kristiansen har imponert stort i Stjernekamp. Foto: Stella PicturesVis mer

Klart for Barnestjernekamp!

Raylee (17) og Nora Foss Al-Jabri (18) har vært artister siden de var små. Nå er tfavoritter til å vinne «Stjernekamp».

SEOGHØR.NO: Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen og Anita Skorgan stjal muligens rampelyset før årets sesong av «Stjernekamp» startet på NRK.  Men med finalen rett rundt hjørnet, har det vist seg at de gamle langt fra er eldst!  Derimot har ungjentene Nora Foss Al-Jabri og Charlotte «Raylee» Kristiansen imponert og sjarmert hele TV-seere og dommere i fullt monn.

Sine unge tenår til tross, duoen er langt fra noen nybegynnere på scenen. Nora fra Gjøvik og Raylee fra Arendal har vært kjente barnestjerner i en årrekke. Sistnevnte var i lang tid kjent som «Lotta» og har både hovedrolle i Annie samt to plateutgivelser å se tilbake på.

Se Raylee som barnestjernen Lotta!

Nora ble for alvor kjent som et  Youtube-fenomen da hun la uten en versjon av «Hallelujah» og har senere både gjort det skarpt i Norske Talenter og Melodi Grand Prix.  I 2009 tok hun steget ut på den virkelig store scenen og opptrådte hos Oprah Winfrey!

Se Nora under MGP

Nå er begge jentene i ferd med å legge barnestjerneårene bak seg og virkelig gjøre seg bemerket som voksne artister. Innsatsen i «Stjernekamp» har imponert de fleste.

PÅ SCENEN: Raylee under en av sine opptredener. Foto: Stella Pictures
PÅ SCENEN: Raylee under en av sine opptredener. Foto: Stella Pictures Vis mer

- «Stjernekamp» blir gjerne sett på som en arena der etablerte artister kan vise seg fra en ny side eller blåse liv i en litt stillestående karriere. Men faktum er at det ofte er up-and-coming artister som får et skikkelig gjennombrudd med programmet. Silya i fjor er et svært godt eksempel på dette. I år ser det ut til at vi får en herlig duell mellom to av landets absolutt største musikktalenter; Nora og Raylee. Det er  flott å se når barnestjerner klarer overgangen til en voksenkarriere på den måten disse jentene gjør, sier spillanalytiker Stian Røsvik Bjørstad i Comeon.com.

Han gir 2,65 i odds på Raylee som «Stjernekamp»-vinner, mens Nora Jabri følger hakk i hæl med 2.90.

At ungjentene er i ferd med å feie gulvet med sin eldre konkurrenter stemmer godt overens med hva tidligere «Stjernekamp»-kjempe Hans-Erik Dyvik Husby spådde før konkurransen startet.

- På mange måter er «Stjernekamp» lettere for de unge som ikke har så definerte image og musikkstil ennå, mente Husby. Han ser ut til å få helt rett!

Odds fra Comeon.com på vinnere av «Stjernekamp»

Raylee    2.65

Nora Jabri    2.90

Reidun Sæther   3.20

Jørn Hoel 4.75

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.