- Klart det var flaut

Paul Allen kalte Yosef Wolde-Mariam for Tshawe i «The Voice».

TV-TABBE: Da Allen skulle si at han valgte Yosef Wolde-Mariam til mentor, sa han: - Jeg velger Tshawe. Flaut, mener han om situasjonen. Foto: TV 2
TV-TABBE: Da Allen skulle si at han valgte Yosef Wolde-Mariam til mentor, sa han: - Jeg velger Tshawe. Flaut, mener han om situasjonen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld tok Paul Allen (38) seg videre fra «The Voice»-audition med en imponerende fremføring av Beatles-sangen «Baby you can drive my car».

- Det musikalske er jeg ganske trygg på. Jeg har sunget i 20 år, og har hatt det som fulltidsyrke. Men å stå på scenen der var veldig gøy, og det var selvsagt en opptur at alle dommerne snudde seg. Det var kjempegøy, og jeg ble faktisk litt rørt, forteller Allen til Seoghør.no.

Til tross for den flotte fremføringen, som fikk samtlige dommere til å snu seg, var ikke Allen på forhånd sikker på at han ville gå videre.

- Jeg er med i konkurransen for å vinne. Når man er med i noe slikt, bør man være narsissist nok til at man har tro på seg selv, og jeg følte jeg hadde noe å komme med. Men jeg var ikke sikker på å gå videre på forhånd. Man skal aldri si aldri. Musikk er smak og behag, og det kunne jo hende at dommerne ikke likte det jeg kom med.

Allen valgte Yosef Wolde-Mariam (33) som mentor, men det hele gikk ikke som det skulle, og da sangeren bestemte seg, sa han: Jeg velger Tshawe. Det forklarer han på denne måten:

- Er det ikke noe som heter «midlertidig sinnssyk i gjerningsøyeblikket?» Jeg ble nok litt påvirket av øyeblikket. Jeg har rotet med navnene deres tidligere også, men hvorfor vet jeg ikke. Jeg vet jo hvem som er hvem. Men der og da la han jo ikke merke til det selv.

The Voice-deltageren forteller at han syntes det hele var et flaut øyeblikk.

- Det var det første Øyvind nevnte da jeg kom ut etterpå. For å si det sånn, er jeg glad det har gått en del tid etter Spellemann-utdelingen, det er jo mange som liker å spekulere. Men hele den episoden er bare jeg som surrer, og det er jo bare humor. Jeg snakket med Yosef etterpå, og for ham var det ingen «big deal». Men det er klart, det var litt flaut, sier han til Seoghør.no.

Allen lot seg fenge av konseptet da han ble ringt opp og spurt om han kunne tenke seg å delta. Programmer som «Idol» og «X Factor» kunne han derimot ikke blitt med på.

- Jeg fikk en telefon fra produsenten, og ble spurt om å være med. Jeg gikk litt i tenkeboksen, men ikke lenge. Det har vært en del lignende programmer som tidligere har gått på TV, som ikke har vært interessant for meg å være med på. Men dette konseptet likte jeg, sier han.

Nå venter battle-runden for deltageren, som ikke fortalte sin 14 år gamle sønn at han skulle prøve seg i «The Voice» før etter at han hadde tatt seg videre fra audition.

- Jeg fortalte ikke sønnen min at jeg skulle delta i «The Voice». Han fikk vite det etter at jeg hadde gått videre fra audition, og har bare syntes at min deltagelse er positiv. Han syntes også at jeg valgte rett mentor.

«The Voice» sendes fredager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Føler de saboterte for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer