TETT KAMP: Kun 50 meter skilte Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen etter spinningduellen i Oslo onsdag. Sammen med blant annet flere andre kjendiser samlet de inn 81 000 kroner til kreftsaken. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TETT KAMP: Kun 50 meter skilte Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen etter spinningduellen i Oslo onsdag. Sammen med blant annet flere andre kjendiser samlet de inn 81 000 kroner til kreftsaken. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Klart det er prestisje å vinne

Tett kamp da Hushovd og Arvesen konkurrerte for kreftsaken.

SEHER.NO: Thor Hushovd (31) er kjent som en av verdens raskeste spurtere på sykkel, men da Kreftforeningen oonsdag arrangerte spinningduell til inntekt for kreftsaken, fikk han kamp til døren av proff-kollega Kurt Asle Arvesen (34).

De to syklistene - som var plassert ved siden av hverandre i Intersportbutikken i Storgata i Oslo - tråkket så svetten silte i de tre minuttene rittet varte.

Etterpå viste kilomtertellerne at Thor hadde syklet 3500 meter, mens Arvesen stoppet på 3450.

- Selv om det er en vennskapelig tevling, så våkner konkurranseinstinktet. Klart det er prestisje å vinne, smilte Hushovd til Seher.no etter endt dyst.

Arvesen tok imidlertid nederlaget med et smil.

- Det var en jevn og god kamp, sier han.

Sammen med blant annet kjendiser som Cato Zahl-Pedersen, Anette Bøe og Erik Soler sørget Hushovd og Arvesen for att Kreftforeningen kunne motta en sjekk på 81 000 kroner fra Intersport.

Men Arvesen får mulighet til en snarlig revansj. Allerede onsdag kveld sykler de to mot hverandre i veldedighetsløpet Oslo Grand Prix, sammen med blant annet sykkel-legenden Lance Armstrong.

Hushovd har imidlertid ikke tenkt å bryte seiersrekken før han kan unne seg tre dager hvile i Monaco.

- Jeg skal slå Kurt Arve i kveld også, smiler han.

LES OGSÅ: Sverre Anker Ousdal tilbake etter kreftoperasjonen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.