Åge Sten Nilsen:

- Klart det er magi

Wig Wam-stjernen feiret nylig ettårsdag med kona.

NYGIFT: Åge Sten Nilsen og Christine Grande under bryllupet i 2022. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYGIFT: Åge Sten Nilsen og Christine Grande under bryllupet i 2022. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor på denne tiden kunne artistparet Åge Sten Nilsen (53) og Christine Grande (31) gi hverandre hvert sitt «ja». Bryllypsfesten fant sted på Frimurerlogen i Trondheim, og til stede var intet mindre enn 140 gjester.

Denne uken møtte Se og Hør Nilsen under en innspilling, og da kunne Wig Wam-stjernen fortelle om livet som nygift.

- Vi hadde ettårsdag på søndag faktisk, så da feiret vi med en syvretters på Kraft Bodega i Trondheim og hygget oss der.

- Så har vi også nettopp vært på et cruise i Karibien. Jeg var på turné med Wig Wam, og så kom kona over og vi dro på cruise, legger 53-åringen videre til.

Han understreker likevel at cruiseferien ikke var bryllupsreisen - den tok de nemlig i Las Vegas hvor de kjørte en liten kombinasjon av «business» og «pleasure».

Nilsen og Grande slapp nemlig en singel sammen på selvste bryllupsdagen sin i fjor.

- Det har vært et fett år, med alt fra USA-turneer, Vegas-turer og en god blanding av jobb og ferie. Vi har vært mye ute og spilt sammen, så det har vært et hektisk år - men morsomt.

Til tross for at paret har lagt bak seg et år med mye på tapeten, har de likevel rukket å nyte hvetebrødsdager og tanken på det å være ektemann og kone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer