Klarsynte «Farmen»-Anita om sin egen sorg

Fikk kontakt med meddeltakerens døde bror på gården.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Seerne av TV 2-programmet «Farmen» har i høst blitt kjent med den klarsynte deltakeren Anita Kallestad (43).

I lørdagens «God kveld Norge» forteller 43-åringen fra Osterøy om hvordan det er å være klarsynt.

Kallestad lever av å tilby såkalte spåtjenester over telefon, og forteller til «God kveld Norge» at hun prater med rundt 20 mennesker hver dag under navnet «Niktia»

«Farmen»-deltakeren forteller at det ikke bare er lett å være klarsynt, selv om hun omtaler det som en gave.

- Man tar inn andre sitt, og tror det kan være sitt eget, så klarer man ikke å sile det ut. Jeg kan gå rundt å være deprimert fordi naboen er det, forteller en åpen Kallestad til «God kveld Norge».

Prater med sin døde bror

- De døde har utrolig mye humor. Men noen ganger er det sårt å prate, for det er et utrolig savn, forteller hun til TV 2.

Allerede i første episode av Farmen ble seerne gjort kjent med at deltaker Lasse Bergseter (49) har mistet broren sin, da en samtale med Kallestad endte i tårer.

- Lasses bror ville fortelle meg at han var takknemlig, sier Kallestad om kontakten til God kveld Norge.

Den klarsynte 43-åringen har selv opplevd å miste sin bror, og forteller at de snakker sammen.

- Han kommer til meg i drømmene, sier hun i intervjuet.

- Hvordan er det?, spør reporteren.

- En bekreftelse på at han er der. Og for meg som er tilbake her, og savner ham veldig, er det ikke alltid like enkelt. En sorg er en sorg, om det er mange eller få år, svarer Kallestad mens tårene renner.

FARMEN 2016: Øverste rad fra venstre: Lars Magne Ullvang, Trond Øverlier, Simen Amandus Haug Henriksen, Lasse Bergseter, Ali Ahmad, Åsta Hølmo, Kari-Lise Vangen og Marius Hofsøy. Nederste rad fra venstre: Oddvar Jenssen, Anita Kallestad, Sophie Therese Lindberg, Laila Lockert, Sunniva Godal og Stine Hartmann.
 Foto: Espen Solli / TV 2
FARMEN 2016: Øverste rad fra venstre: Lars Magne Ullvang, Trond Øverlier, Simen Amandus Haug Henriksen, Lasse Bergseter, Ali Ahmad, Åsta Hølmo, Kari-Lise Vangen og Marius Hofsøy. Nederste rad fra venstre: Oddvar Jenssen, Anita Kallestad, Sophie Therese Lindberg, Laila Lockert, Sunniva Godal og Stine Hartmann. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Farmen-Lasses bunnløse sorg

For fire og et halvt år siden mistet Lasse Bergseter storebroren sin, Frode, i en tragisk ulykke. På vei hjem fra sankthansfeiring hos naboen falt Bergseters bror ned trappa fra andre etasje, og slo hodet i flisunderlaget.

Han ble fraktet til sykehus i Oslo, men livet sto ikke til å redde. Bergseter synes det er vanskelig å snakke om den skjebnesvangre sommerkvelden som snudde livet hans på hodet.

- Det er et åpent sår, og kommer alltid til å prege livet mitt, sier Bergseter gråtkvalt til Dagbladet i et tidligere intervju.

Anelse om hvor lenge hun blir

Da Dagbladet presenterte deltakerne før sesongen startet, hevdet Anita Kallestad, som har vært en fast TV-titter av «Farmen» i mange år, at hun har en anelse om hvor lenge hun blir værende på gården.

- Men det kan jeg ikke fortelle deg, sa hun til Dagbladet da.

43-åringen ble valgt som andrekjempe av Kari-Lise Vangen (51) til sesongens første tvekamp.

De to «Farmen»-kvinnene konkurrerte i saging, der resultatet ble så jevnt at vinneren måtte avgjøres etter målfoto, som viste at Kallestad sto igjen som vinner.

- Det sto om tideler. Bitterheten kom nok først etterpå, forteller Vangen til Dagbladet etter at hun røk ut av realityprogrammet.

LES OGSÅ: Se Kanyes overraskelse til kona på bursdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer