SJOKKERTE REALITYKOLLEGENE: FrP-politikeren Mads Kristoffer Borch Michalsen overrasket både reality-kollegene og TV-seerne da han mandag stod på hendene i dusjen i TV-serien «Paradise Hotel». Foto: TV3
SJOKKERTE REALITYKOLLEGENE: FrP-politikeren Mads Kristoffer Borch Michalsen overrasket både reality-kollegene og TV-seerne da han mandag stod på hendene i dusjen i TV-serien «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer

Klarerte Paradise-deltakelsen med Frp

- Jeg tror vi får «Paradise Hotel»-deltakere på Stortinget i fremtiden, sier Norges nye realitypolitiker.

Publisert
SEHER.NO: Mads Kristoffer Borch Michalsen (25) fikk mye oppmerksomhet da han mandag sjekket inn i TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel», med blant annet å stå på hendene mens han dusjet og erklære seg selv som naturist.

Hjemme i Moss er imidlertid Mads opptatt av helt andre ting enn å avgjøre om han skal sove med eller uten undertøy. De siste fire årene har han representert Fremskrittspartiet i Rygge kommunestyre, og legger ikke skjul på at han vurderer å satse på en politisk karriere.

- Ikke problem

- Jeg ser ikke på det som noe problem å kombinere rollen som politiker med «Paradise Hotel». Nå har jeg sagt nei til å stille til valg for fire nye år, på grunn av at jeg er heltidsstudent og har mange prosjekter på gang. Men jeg kommer ikke til å slutte med politisk arbeid.

- Før jeg reiste til Mexico, klarerte jeg deltakelsen min med Frp. Det var ikke noe problem. Det er et parti med stor takhøyde, sier han til Seher.no.

- Tror du vi noen gang får se en «Paradise Hotel»-deltaker på Stortinget?

- Ja hvorfor ikke? Jeg tror det vil skje. Stortinget hadde hatt godt av det. Stortinget er jo som et realityshow i seg selv.

- Frykter ikke Paradise-stempel

«Paradise Hotel» har tidligere fått mye kritikk for sitt fokus på hemningsløs drikking, sex og mobbing blant deltakere.

Avholdsmannen Mads er ikke redd for at «Paradise»-stempelet skal slå uheldig ut for ham.

- Jeg vet jo hva jeg gjorde og ikke gjorde der inne, og tror uansett ungdom har godt av å se at ikke alle politikere er A4-mennesker, sier han til Seher.no.

Generalsekretær i FrP, Geir Mo, ser ikke på Paradise-deltakelsen til partikollegaen som noe stort problem.

- Dette er noe han får stå for som privatperson. Jeg er ikke redd for at det skal påvirke partiet negativt. Utover det har jeg ingen kommentar, sier han til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ber Paradise-seerne om unnskyldning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer