TØFF UKE: - Jeg tror ikke det er noen som aner hvilket løp som er lagt i finaleuka. Det blir utrolig tøft - med en tøff konkurrent, forteller Mia Gundersen Lelienhöf til Seher.no. Foto: Stella Pictures
TØFF UKE: - Jeg tror ikke det er noen som aner hvilket løp som er lagt i finaleuka. Det blir utrolig tøft - med en tøff konkurrent, forteller Mia Gundersen Lelienhöf til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

- Klarer kroppen min dette?

"Skal vi danse"-stjernen er redd for tiden som kommer.

Se intervjuet med Mia Gundersen Lelienhöf og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Mia Gundersen Lelienhöf (48) er klar for finalen av "Skal vi danse" etter å ha klart deg gjennom duellen med Hallvard Flatland lørdagen som var. Men det har skuespilleren gjort alle spådommer til skamme, og slått knock out på nesten alle som har deltatt i det populære TV 2-programmet denne sesongen.

Nå én konkurrent for den blide Stavanger-kvinnen: TV 2 Sportens egen Carsten Skjelbreid og hans dansepartner, Elena Bokoreva Wiulsrud.

- Det å vinne "Skal vi danse" har vært litt utenkelig, man har liksom tatt uke for uke. Og nå står vi her. Så selvfølgelig er det prestisje i dette, det er det ingen tvil om. Man merker det, og det har jeg også merket på dansefabrikken. Men det er god stemning likevel altså, forteller Mia Gundersen til Seher.no.

20. august var datoen da deltagerne i høstens "Skal vi danse" begynte å forberede seg på det som skulle komme. Etter den tid har det bare blitt hardere og hardere.

- Vi begynte med å lære en enkelt dans på nesten fire uker - Chachacha. Og nå lærte vi to i løpet av én uke! Man kan jo selv tenke seg: Samba og Paso Doble, som jeg gjorde, er to totalt forskjellige uttrykk. Det har gått unna på hofter og pupper, om man kan si det sånn. Heldigvis har de holdt seg på plass, sier hun lattermildt.

Om noen dager er det altså klart for finale. Det blir en meget tøff opplevelse, tror Mia Gundersen.

- Jeg tror ikke det er noen som aner hvilket løp som er lagt i finaleuka. Det blir utrolig tøft - med en tøff konkurrent.

Årsaken til akkurat det er veldig enkel, ifølge henne selv.

- Vi skal ha tre danser. I tillegg er det mye som skjer utenom, man har nesten ikke fri. Det er nesten så man begynner å tenke på om kroppen tåler det. Mentalt klarer jeg det, men klarer kroppen det? Det er noe med det.

- Hvordan har hun klart seg på trening den siste tiden, Glenn Jørgen?

- Det har gått veldig, veldig fint. Hun har vært veldig flink. Du har gjort det du skulle, og da går det bra, skryter han.

Glenn Jørgen er derimot ikke alene om å være glad for hvem han fikk som dansepartner i årets "Skal vi danse".

- Han er en mann jeg har blitt skikkelig glad i. Det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg har gjort sammen med ham, forteller 48 år gamle Mia Gundersen Lelienhöf til Seher.no.

Her er hva finaleparene skal danse førstkommende lørdag:

Carsten og Elena skal danse cha cha til A View To Kill fra Duran Duran.
Mia og Glenn Jørgen skal danse cha cha til Let's Groove Tonight fra Earth, Wind & Fire.


Carsten og Elena skal danse quickstep til Everybody Loves A Lover fra Doris Day.
Mia og Glenn Jørgen skal danse slowfox til Love You I Do fra Jennifer Hudson.

Carsten og Elena skal danse shownummer til Let Me Entertain You fra Robbie Williams.
Mia og Glenn Jørgen skal danse shownummer til Perhaps Perhaps Perhaps fra The Pussycat Dolls.

"Skal vi danse"-finalen ser du på TV 2 lørdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!LES OGSÅ: Hva er det de skjuler her?
Se videointervjuet med Mia Gundersen Lelienhöf og Glenn Jørgen Sandaker fra pausen i lørdagens "Skal vi danse" her:

[obj:media:8179]