Klarer ikke snakke etter operasjonen

Adele Popstjernen må kommunisere gjennom en stemme-app på mobilen...

BRUKER STEMMEAPP: - Hun har brukt stemmeappen blant annet da hun skulle kjøpe seg kaffe på Starbucks og når hun skal bestille taxi, sier en ikke-navngitt kilde om Adeles måte å snakke på etter operasjonen. Foto: Stella Pictures
BRUKER STEMMEAPP: - Hun har brukt stemmeappen blant annet da hun skulle kjøpe seg kaffe på Starbucks og når hun skal bestille taxi, sier en ikke-navngitt kilde om Adeles måte å snakke på etter operasjonen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I oktober ble det kjent at den britiske soul- og popartisten Adele Laurie Blue Adkins (23), som har skutt mot stjernehimmelen med hitlåter som «Someone Like You» og «Chasing Pavements», måtte legge seg under kniven for å operere stemmebåndene sine.

Nå er operasjonen overstått og 23-åringen kan igjen snakke. Men for å kunne gjøre det er hun avhengig av en stemme-app på sin telefon, skriver The Sun.

Appen fungerer på den måten at telefonen høylytt forteller det hun har på hjertet gjennom meldinger hun trykker inn på mobilen.

- Hun har brukt stemmeappen blant annet da hun skulle kjøpe seg kaffe på Starbucks og når hun skal bestille taxi. Det er mye enklere for henne å kommunisere på denne måten sammenlignet med det å skrive ting ned og vise det for folk, sier en kilde til den britiske avisen.

Adeles operasjon ble gjennomført tidligere denne måneden. Fortsatt slapper hun av så mye hun kan for å komme seg etter inngrepet.

Den populære popartisten har slitt med stemmen i en lengre periode, og tidlig i oktober ble hun tvunget til å avlyse hele den utsolgte USA-turnéen sin. Det var annen gang i år den populære briten har pådratt seg blødninger på stemmebåndene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å slanke seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer