Klarer ikke skjule kjærligheten

Den vanligvis så alvorlige Kanye West klarte ikke annet enn å smile da han så på Kim Kardashian.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble mange overrasket da Kim Kardashian (31) fant tonen med rapperen Kanye West (35). Siden har stjerneparet stadig blitt observert på fester og premierer, og Kanye skal være en sentral del av Kims serie «Keeping up with the Kardashians». 

Lørdag strålte Kim og Kanye da de så en musikal på Broadway i New York. «Jesus Walks»-stjernen er vanligvis svært alvorlig og smiler sjeldent, men lørdag kveld var han et eneste stort glis rundt sin flotte kjæreste.

Paret har ikke snakket om forholdet, men viser sin kjærlighet når de overrøser hverandre med dyre gaver. Kim kjøpte blant annet en Lamborghini i bursdagsgave til kjæresten.

Kanye har tidligere hatt et forhold til modellen Amber Rose som senere fortalte at 35-åringen hele tiden hadde vært forelsket i Kim.

Kilder nær paret hevder affæren startet allerede før Kim giftet seg med basketballspilleren Kris Humphries. Ekteskapet varte i 72 dager, og så snart skilsmissen er klar skal Kanye være klar til å gå ned på kne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste den halvnakne sannheten