Klarer ikke skille seg

Ashton Kutcher og Demi Moore er fremdeles mann og kone.

FREMDELES GIFT: Demi Moore og Ashton Kutcher giftet seg i september i 2005. Seks år senere var bruddet mellom et av Hollywoods heiteste par en realitet. Foto: Stella Pictures
FREMDELES GIFT: Demi Moore og Ashton Kutcher giftet seg i september i 2005. Seks år senere var bruddet mellom et av Hollywoods heiteste par en realitet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at Hollywood-paret Ashton Kutcher (34) og Demi Moore (49) skulle skilles etter seks år som mann og kone.

Da hadde ryktene svirret om at hennes 15 år yngre ektemann hadde vært utro med den 22 år gamle kontordamen Sara Leal.

Skilsmissen og utroskapsryktene førte til at Demi Moore raste ned i vekt, og viste frem en sjokktynn kropp på rød løper bare uker etter bruddet.

Nå, snart et år senere, smiler lykken til Ashton Kutcher, som har blitt sammen med «That '70s Show»-kollega Mila Kunis (29).

Men til tross for at de to nå har blitt et par, er Kutcher fremdeles en gift mann. Han og Demi har nemlig ikke klart å bli enig om hvordan de skal fordele deres felles eiendeler og formue, skriver HelloMagazine.

Da Kutcher og Moore inngikk giftemål i 2005 var det Demi som var den store stjerna - nå seks år senere er det derimot Kutcher som drar inn de store pengesummene.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV 

Ifølge nettstedet har de to en felles formue på svimlende 1,6 milliarder norske kroner, og hvordan dette skal fordeles dem i mellom har de altså enda ikke klart å bli enige om.

Et annet par som klarte å fikse skilsmisse på rekordtid var Hollywood-paret Tom Cruise (50) og Katie Holmes (33), som gikk fra gift til skilt på under tre måneder.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå er Mila Kunis «verdens mest sexy dame»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer