TILBAKE: Lene og resten av Aqua er nå klare for å erobre verden nok en gang og skal i sommer turnere rundt i Skandinavia.  Foto: SCANPIX
TILBAKE: Lene og resten av Aqua er nå klare for å erobre verden nok en gang og skal i sommer turnere rundt i Skandinavia. Foto: SCANPIXVis mer

- Klarer ikke bare være husmor

Derfor måtte Aqua-Lene tilbake i rampelyset....

SEHER.NO: Den norsk-danske popgruppa Aqua regjerte hitlistene verden over på midten av 90-tallet, og solgte svimlende 31 millioner plater.

Nå er supergruppa på full fart tilbake inn i rampelyset med singelen "Back to the 80s", og skal turnere Skandinavia rundt i sommer.

Vokalist og skuespiller Lene Nystrøm (35) kan imidlertid avsløre at hun faktisk vurderte å gi seg som artist, da bandet bestemte seg for å ta en pause i 2001, skriver Dagbladet.  

- Det er klart det er dager man er drittlei og ikke orker mer. Og man vet aldri når et krasj kan komme. Men jeg har blitt flinkere til å si fra og kjenne etter når jeg blir sliten, sier hun til avisen.

Siden megasuksessen på 90-tallet har Lene rukket å gifte seg med bandkollega Søren Rasted og få barna Billy (3) og Indiana (4). Men popstjernen innrømmer likevel at hun ikke kunne vært husmor på heltid.

- Jeg har prøvd å innordne meg som husmor, men jeg kjenner at jeg ikke er skapt for å bare gjøre dét. Jeg må faktisk ut å være karrierekvinne også, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Lene blir nattklubb-sangerinne!