Benjamin Ingrosso:

- Klarer ikke å snakke med jenter

23-åringen avslører at han har vanskelig for å treffe og date jenter.

POPULÆR KAR: Som en av Sveriges største artister er Benjamin Ingrosso (23) en ettertraktet ungkar. Men han synes det er vanskelig å være seg selv i møte med jenter. Her er han under Victoriakonserten i juli. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB
POPULÆR KAR: Som en av Sveriges største artister er Benjamin Ingrosso (23) en ettertraktet ungkar. Men han synes det er vanskelig å være seg selv i møte med jenter. Her er han under Victoriakonserten i juli. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB Vis mer
Publisert

Kjærligheten blomstrer i den svenske realityfamilien Wahlgren/Ingrosso. Familieoverhodet Pernilla Wahlgren (53) kapret nylig hjertet til Christian Bauer (55), etter å ha vært singel i en årrekke.

Datteren Bianca Ingrosso (26) er kjent for sitt av-og-på-forhold med Phillipe Cohen (27), og tidligere i år fant de nok en gang tilbake til hverandre etter å ha hatt en pause i noen måneder.

Men for familiens popstjerne Benjamin Ingrosso (23) går det tråere på datingfronten. 23-åringen var i mange år i et forhold med Linnea Widmark (25), en relasjon man fikk se mye av i «Wahlgrens verden».

Men i 2019 bekreftet de at følelsene hadde kjølnet, og de siste to årene har Benjamin Ingrosso vært en singel mann. I en ny episode av podkasten «Talk to me» avslører artisten at han synes det er vanskelig å treffe og date jenter.

- Jeg har kjent på følelsen av at jeg må være en annen når jeg ute på byen, at jeg ofte ikke kan snakke med jenter når jeg er edru fordi jeg blir så nervøs og ikke vet hvordan jeg skal formulere meg, og da blir jeg redd for at de skal mistolke meg. Eller så har jeg ofte følt at de nok bare synes jeg er rar, sier Ingrosso, gjengitt av Aftonbladet.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Hjelp av psykolog

Mye handler om at han er usikker og føler utilstrekkelig, forteller 23-åringen videre:

- Jeg har aldri kjent at jeg er kul nok. Det fantes alltid gutter som var høyere og penere [ …]. Jeg har alltid tenkt at den egentlige Benjamin som prater lyst og som er kjempeglad og bare elsker å by seg fram, at han er ikke så kul. Det er ingen jente som kommer til å synes at han er mandig.

Den siste tiden har Benjamin Ingrosso gått i terapi, noe som har vært til stor hjelp.

- Det var mye takket være min psykolog at jeg kjente at jeg måtte få ta mitt vanlige jeg tilbake. Jeg kan ikke spille noen andre når jeg er full, men bare være meg selv. Og det var så mye bedre, sier han åpenhjertig.

Ingrosso har tross sin unge alder allerede en imponerende musikkarriere å vise til, og i podkasten innrømmer han at det suksessrike artistlivet har styrket selvfølelsen hans - og at han har funnet ut at «den lystige Benjamin» fungerer fint akkurat som han er.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått sin egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Følelsene forsvant

Den svenske stjernens forrige forhold var som nevnt med Linnea Widmark. De var sammen i hele seks år, før kjærligheten slo sprekker for litt over to år siden.

I fjor sommer fortalte Widmark om hvorfor det ble slutt. Influenseren avslørte at hun hadde mistet følelsene for Ingrosso og derfor valgte å slå opp.

- Da jeg og kjæresten min gjorde det slutt var jeg lykkeligere enn jeg har vært på lenge, sa hun i et intervju på YouTube, gjengitt av Hänt.

25-åringen sa videre at hun hadde tenkt på å slå opp i et helt år før hun faktisk tok steget og gjorde det.

- Vi var med hverandre i totalt seks år. Jeg var bare 15 da jeg møtte ham. Det var tryggheten i å vite hva man får, sa hun, og la til:

KJEMPEKRANGEL: I «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

- Jeg har alltid vært veldig åpen om at det kanskje blir oss i fremtiden, selv om vi ikke er ment for hverandre akkurat nå. Men han mente at det var nå eller aldri. Det fikk meg til å lene meg tilbake og velge tryggheten. Så jeg ventet og ventet og så gjorde jeg det ikke lenger.

Linnea Widmark har i ettertid funnet kjærligheten på ny.

LES OGSÅ: Deler gladnyhet: - Veldig hjertevarmende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer