Klarer ikke å si barnebarnets navn

Rockestjernen sir Bob Geldof er ikke imponert over datterens navnevalg.

IKKE IMPONERT: Sir Bob Geldof legger ikke skjul på at han er misfornøyd med datteren Peaches' valg av navn til sin nybakte sønn. Foto: Stella Pictures
IKKE IMPONERT: Sir Bob Geldof legger ikke skjul på at han er misfornøyd med datteren Peaches' valg av navn til sin nybakte sønn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Peaches Geldof avslørte at hun og samboeren Tom Cohen har gitt sin nyfødte sønn navnet Astala Dylan Willow Cohen-Geldof, var hennes far - «Live Aid»-generalen sir Bob Geldof - raskt ute med å gjøre narr av navnet.

Da han nylig gjestet TV-programmet «Lorraine» - avslørte han at han tre uker etter fødselen fremdeles ikke har sagt barnebarnets navn.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

- Hold kjeft, jeg vet ikke. Jeg har ikke sagt det selv ennå, fordi jeg ikke klarer å si det, svarte han på spørsmål om hvordan det spesielle navnet skal uttales.

Sir Bob avslørte også at han personlig ønsket et helt annet navn på den lille gutten.

- Jeg ville at han skulle hete Leonard. «Har du møtt mitt barnebarn Leonard Cohen?» Men han er en fantastisk liten gutt.

Geldof roser også de nybakte foreldenes innsats på hjemmebane.

- De er veldig flinke foreldre og veldig lykkelige sammen, sier han ifølge nettstedet Femalefirst.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, jeg har blitt mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer