Klarer ikke å se på nakenbildene

- Jeg har hørt at de er stilfulle, sier Lindsays Lohans pappa.

STØTTER DATTEREN: Lindsays pappa Michael Lohan hevder han er glad hvis Playboy-shooten til datteren kan sikre henne nye roller, men selv klarer han ikke å se på nakenbildene. Foto: Fame Flynet
STØTTER DATTEREN: Lindsays pappa Michael Lohan hevder han er glad hvis Playboy-shooten til datteren kan sikre henne nye roller, men selv klarer han ikke å se på nakenbildene. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den skandaliserte skuespillerinnen Lindsay Lohan (25) har fått mye ros for sin debut som nakenmodell i herrebladet Playboy.

Lindsay-bildene i Marilyn Monroe-stil har vært et av de siste ukenes heteste tema i amerikanske og internasjonale ukebladet, etter at de ble lekket ut på internett før lansering.

Men en som ikke har fått med seg all viraken rundt «Mean Girls»-stjernen er Lindsays pappa Michael Lohan (51).

I TV-programmet «Dr. Drews Lifechangers» avslørte at han bevisst holder seg unna alt hvor det er en sjanse for å se datteren lettkledd.

- Playboybildene? Jeg har ikke sett dem. Jeg har hørt de er stilfulle, men jeg har ikke sett dem og vil ikke se dem heller.

- Hun gjorde også noen filmer som hadde noen vågale scener og jeg kunne ikke se dem heller, selv om jeg ville, sier han.

Michael Lohan og datteren har hatt et anstrengt forhold siden han skilte seg fra Lindsays mor Dina i 2007, blant annet fordi han har sittet flere perioder i fengsel.

Lohan hevder han imidlertid ønsker datteren alt vel og er glad for Playboy-shooten hvis det kan sikre henne nye filmroller.

- Så lenge hun jobber og er fornøyd med bildene, så er jeg fornøyd, sa han på TV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay tilbrakte natten med «Skal vi danse»-vinner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer