Klarer ikke å glemme eksen

- Han har virkelig rotet det til for henne.

IKKE OVER HAM: Kilder sier nå at Swift ennå ikke er over Gyllenhaal. Foto: Stella Pictures
IKKE OVER HAM: Kilder sier nå at Swift ennå ikke er over Gyllenhaal. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er et år siden skuespilleren Jake Gyllenhaal (31) gjorde det slutt med countryartisten Taylor Swift (22). Men sistnevnte sliter visst nok enda med å glemme kjekkasen.

En kilde sier til magasinet US Weekly: - Hun hjemsøkes av tanker om forholdet deres. Gyllenhaal har virkelig rotet det litt til for henne.

Ifølge samme publikasjon har sangeren endatil skrevet en sang om det bitre bruddet – som skal inkluderes på det kommende albumet. Tidligere har Taylor Swift skrevet sang om bruddet med Joe Jonas

- Taylor er virkelig lei seg. Hun vet ikke hva hun gjorde som fikk Jake til å slå opp. Hun føler seg virkelig brent av ham, sa en venn av Swift rett etter bruddet med Gyllenhaal.

Ifølge kilder var det en preget Taylor Swift som deltok på People's Choice Awards etter bruddet i fjor.

Den siste tiden skal likevel sangstjernen ha forsøkt å komme seg videre i livet, og for ikke lenge siden gikk ryktene om at hun hadde vært på date med Zac Efron.

- Taylor synes Zac er søt, men de er på totalt ulike planeter, sa en kilde den gangen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Swift på date med Efron

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer