Klarer ikke å bruke stekeovnen

- Den eneste maten jeg lager er brødskiver med bønner, sier Wayne Rooney.

HÅPLØS PÅ KJØKKENET: Wayne Rooney har gjort stor sukess på fotballbanen for Manchester United og det engelske landslaget, men på kjøkkenet er han mildt sagt en amatør. Foto: Stella Pictures
HÅPLØS PÅ KJØKKENET: Wayne Rooney har gjort stor sukess på fotballbanen for Manchester United og det engelske landslaget, men på kjøkkenet er han mildt sagt en amatør. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Manchester United-spilleren Wayne Rooney (26) har et designkjøkken en gourmetrestaurant verdig på sin herregård som han deler med kona Coleen (25) og deres sønn Kai Wayne (2).

Men da han nylig ble spurt om sine kulinariske kunster, avslørte Rooney at han absolutt ikke er like kreativ på kjøkkenet som på fotballbanen.

Rooney innrømmet at han aldri bruker stekeovnen, grillen eller noen av de andre kjøkkeninnretningene - bortsett fra to.

- Jeg bruker kun mikrobølgeovnen og brødristeren. Den eneste retten jeg kan lage er brødskiver med bønner, sier han ifølge The Sun.

Forhåpentligvis står det litt bedre til med kokkekunstene til kona. Og Coleen Rooney har neppe noe i mot å diske opp noen var varmretter til Wayne, etter at han overrasket med å gi henne en stall i julegave 1. juledag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ga kona stall i julegave

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer