MER STRIPPING: Joe Manganiello forbereder seg på mer nakenhet under innspilling av oppfølgerfilmen «Magic Mike XXL». Her med Matthew McConaughey og Channing Tatum i den første filmen.  Foto: Copyright ?? ??Warner Bros/courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press
MER STRIPPING: Joe Manganiello forbereder seg på mer nakenhet under innspilling av oppfølgerfilmen «Magic Mike XXL». Her med Matthew McConaughey og Channing Tatum i den første filmen. Foto: Copyright ?? ??Warner Bros/courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over PressVis mer

Klarer ikke å beholde klærne på

Joe Manganiello jobber med nye strippe-rutiner før innspillingen av «Magic Mike 2».

SEOGHØR.NO: Til glede for kvinnelige fans jobber Joe Manganiello (37) nå hardt med å lære seg nye strippe-trinn. Muskelbunten skal nemlig kaste klærne igjen - i oppfølgerfilmen til «Magic Mike».

Kjekkasen gjør comeback i rollen som «Big Dick Richie» som i første film fikk kvinner til å hyle av begeistring når han vrengte av seg klærne, blant annet iført brannmann-kostyme.

- På et tidspunkt i løpet av sommeren må jeg tilbake i karakter og jeg har allerede begynt å tenke ut nye rutiner, sier skuespilleren til Latino Review.

Etter stripperollen lagde Manganiello dokumentarfilmen «La Bare» om mannlige strippere, som han både produserte og regisserte. Nå regner han seg selv som en ekspert på å kle av seg.

- Nå er jeg en ekspert på mannlig underholdning. Jeg har et vel av informasjon og jeg jeg kommer til å ha mer å bidra med i forhold til hva som skjer med rollefiguren. Det kommer til å bli veldig morsomt.

Manganiello har også vist frem sin veltrente kropp i serien «True Blood» og i sin egen treningsbok «Evolution».

VELTRENT: Fokus på trening og kosthold er viktig for 37-åringen som har kledd av seg i flere filmroller.
VELTRENT: Fokus på trening og kosthold er viktig for 37-åringen som har kledd av seg i flere filmroller. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var hjemløs