Klarer hun å sjarmere dommerne igjen?

Forrige gang tok Stine (17) pusten fra alle med sin operasang. Nå håper hun på ny italiensk suksess i «Norske Talenter». Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Fredag er det klart for flere av deltagerne som gikk videre fra første runde av «Norske Talenter» å igjen vise seg frem for dommerne Alex Rosén, Mia Gundersen og Adil Khan.

En av de som får prøve seg er 17-åringen Stine Hole Ulla, som kom inn på talentprogrammet til NTNU i Trondheim med klassisk sang for tre år siden.

I første runde av årets «Norske Talenter» imponerte hun med å synge fra operaen «O mio babbino caro» av Puccini.

Denne gangen framfører hun sangen «Time to say goodbye», som for det meste foregår på italiensk, til stor applaus fra salen.

Til kamera innrømmer Stine at hun er nervøs før hun skal i ilden på nytt.

- Alle som er her er så flinke, så jeg blir litt nervøs, samtidig så er jeg stolt over å ha kommet hit, sier hun.

Om Stine blir blant de 45 som går videre til delfinalene i «Norske Talenter» kan du se fredag kl. 20 på TV. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Synger ut om tisseangsten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer