Klarer du å kjenne igjen Noomi Rapace?

Skuespilleren troppet opp med helt ny «look» på Toronto filmfestival.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den svenske skuespilleren Noomi Rapace (34) er blitt en internasjonalt kjent stjerne med storfilmer som «Prometheus» og «Sherlock Holmes: A Game of Shadows».

Men da «Millennium»-stjernen dukket opp på Toronto filmfestival fredag forrige uke, var hun ikke lett å kjenne igjen!

Det er et år siden hun erstattet sine mørke lokker med en lysere hårfarge, men inntil nå har øyenbrynene hennes fått være i fred.

På premieren til krimdramaet «The Drop» hadde den tøffe skuespilleren derimot valgt å farge øyenbrynene fullstendig lyse, noe som resulterte i en ganske så overraskende forvandling.

Kombinert med dramatisk, sort eyeliner, sjokkrosa lepper og det blondblekede håret trukket bakover i en wet look-frisyre, minnet skuespilleren aller mest om den eksentriske popstjernen Lady Gaga (28).

Helomvending

Det spørs om ikke «Baby Call»-skuespilleren innså at stilforvandlingen var av det noe ekstreme slaget.

På pressekonferanse for filmen dagen etter, hadde nemlig den tøffe svensken gått for en ganske annen look.

Da var de lyse brynene diskret markert med en lysebrun farge, mens leppestiften var byttet ut med en delikat, blekrosa lipgloss.

Saken fortsetter under bildet.

MER NEDTONET: På lørdagens pressemøte for «The Drop» gikk Noomi heller for utslått hår i myke bølger, mer markerte øyenbryn og hakket mer delikat sminke.  Foto: Stella Pictures
MER NEDTONET: På lørdagens pressemøte for «The Drop» gikk Noomi heller for utslått hår i myke bølger, mer markerte øyenbryn og hakket mer delikat sminke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fredagens sorte og lyst sølvgrå kjole med grafisk mønster var dessuten byttet ut med en mer ynding, langermet, sort kjole lørdag. På visningen av «The Drop» i New York mandag, var øyenbrynene imidlertid blitt lysere igjen.

Hvilken look synes du var mest vellykket på Noomi Rapace?[views:embed:node_embed:block:74184]

BLEK: I New York mandag hadde Noomi gått for både lyse bryn, lyse lepper og minimalt med øyensminke. Den metalliske drakten og frisyren hennes virket å være inspirert av 1970-tallets glamrockere.  Foto: Stella Pictures
BLEK: I New York mandag hadde Noomi gått for både lyse bryn, lyse lepper og minimalt med øyensminke. Den metalliske drakten og frisyren hennes virket å være inspirert av 1970-tallets glamrockere. Foto: Stella Pictures Vis mer

«The Drop» kommer trolig på norske kinoer våren 2015.

LES OGSÅ: - Jeg gifter meg om et par uker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer