STOR FAMILIE: Angelina og Brad ønsker seg et helt fotballag med unger, og de begynner å nærmer seg mål. Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Angelina og Brad ønsker seg et helt fotballag med unger, og de begynner å nærmer seg mål. Foto: All Over PressVis mer

Klare til å adoptere igjen

Angelina og Brad ønsker seg en afrikansk gutt denne gangen.

LOS ANGELES (Seher.no): Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (44) venter på å bli foreldre til tvillingjentene når som helst nå.

Likevel er de allerede i gang med å planlegge en ny adopsjon.

Denne gangen en gutt fra Afrika, skriver OK! magazine.

- Angie og Brad har ønsket seg en gutt fra Afrika de siste par årene, og skulle egentlig gjennomføre en ny adopsjon rett etter Pax ble medlem av familien. Men alt forandret seg da plutselig Angie ble gravid med tvillinger, forteller en kilde til bladet.

Det barneglade paret skal ha vært godt i gang med adopsjonsprosessen da hun plutselig fant ut at hun var med barn igjen.

Dermed ble planene satt på vent.

- Angie har alltid gjort det klart at hun kommer til å adoptere igjen, så det kommer ikke som noe sjokk at hun nå vil fortsette planene sine og hente hjem enda et barn til familien, sier kilden.

"Tomb Raider"-stjernen avslørte for bare en måned siden at seks barn slett ikke er nok for Jolie-Pitt familien, og hennes bror, James Haven (35), bekrefter også de ønsker å adoptere igjen.
- Angelina og Brad ønsker seg en stor familie og kommer til å fortsette å adoptere så lenge de har mulighet.

I 2006 fortalte firebarnsmoren, tv-personlligheten Diane Sawyer (62), at hun ønsket å balansere familiens raser slik at Maddox (6) kunne identifisere seg med en annen asiatisk person, og Zahara (3) med en afrikansk person.

Kort tid etter ble Pax (4) adoptert fra Vietnam, og nå står afrika igjen for tur.

Angelina og Brad har også en biologisk datter Shiloh (2) i barneflokken.

LES OGSÅ: - Fantastisk sex som høygravid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.