- Klare for «Skal vi danse»

Men ingenting blir offentliggjort før 11. august.

DANSESTJERNER?: Det hevdes at stavhopper Cathrine Larsåsen, artistene Hanne Sørvaag og Mira Craig, samt tidligere modell Lillian Müller er fire av kjendisene som skal svinge seg på parketten i høst. Foto: Stella Pictures
DANSESTJERNER?: Det hevdes at stavhopper Cathrine Larsåsen, artistene Hanne Sørvaag og Mira Craig, samt tidligere modell Lillian Müller er fire av kjendisene som skal svinge seg på parketten i høst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I august offentliggjør TV 2 hvilke kjendiser som skal vise seg fra på parketten i høstens «Skal vi danse».

Nå hevder imidlertid Her og Nå at artistene Hanne Sørvaag (32) og Mira Craig (29), stavhopper Cathrine Larsåsen (25) og tidligere modell Lillian Müller (60) skal delta.

- Tradisjonen tro spekulerer pressen i hvem høstens kjendiser er. Dette setter TV 2 pris på, og det viser seg at tross sesong 8 er det fortsatt stor interesse for «Skal vi danse». Dansekjendisene lanseres først 11. august, og vi bekrefter ingen navn i forkant, sier pressekontakt i TV 2, Unn Grete Berge, til bladet.

Tidligere i år ble det kjent at Carsten Skjelbreid (40) erstatter Yngvar Numme (67) som programleder, og skal lede «Skal vi danse» sammen med Kathrine Moholt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Saksøkes for å ha løyet om vekttap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer