«Skal vi danse» 2023

Klare for sexy TV-dans

Gjør klar for TV-høstens første danseavsløring: Alexandra Joner og Harlem Alexander er blant kjendisene på parketten i «Skal vi danse».

Disse er med i «Skal vi danse». Video: Nora Skavhaug, TV 2 Vis mer
Publisert

Denne høsten er det atter igjen klart for TV 2s storsatsing «Skal vi danse».

Det er 18. året på rad programmet ruller over norske TV-skjermer, og det har lenge knyttet seg stor spenning til hvilke kjendiser som blir å se på dansegulvet.

Allerede nå kan Se og Hør avsløre flere av deltakerne!

Kanalen bekreftet ovenfor Se og Hør at programmet skulle sendes også i år:

- Det er en glede å kunne bekrefte at det blir en ny sesong av «Skal vi danse» til høsten med Helene og Anders som programledere og med Trine, Morten og Merete som dommere. Vi er i full gang med jakten på nye spennende deltakere, og gleder oss til å fortelle mer nærmere høsten, uttalte programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Helene Olafsen (33) vil dermed lede sin andre sesong av programmet, mens makker Anders Hoff (47) trygt vil lose seerne gjennom sendingen på syvende året.

Oppturer - og mange nedturer

Nordmenn har elsket å se kjendiser utfolde seg på parketten. Gjennom dansekonkurransen har man sett store norske stjerner briljere og ta seg helt til topps og blitt allemannseie. Enkelte store kjendiser har også blitt sendt raskt hjem etter dårlige kritikker fra dommerne og få stemmer fra seerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer