«Singletown»:

Klare for ny skandalereality

Hvor mye tåler et forhold? Det skal ti deltakere finne ut av.

SINGLETOWN: I «Singletown» skal kjærestepar ut i den ultimate testen når de skal leve som single midt i byen. Og disse skal være med. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst skulle egentlig nok en sesong av norske «Ex on the Beach» ha blitt vist på Dplay, men pandemien gjorde at det ikke ble noen innspilling. Dermed måtte Discovery tenke nytt om de skulle fylle sendeflatene med noe som kunne fenge samme målgruppe.

Undringen resulterte i konseptet «Singletown», som er basert på et konsept som har gått i Storbritannia. Fem par har flyttet inn i en leilighet i Oslo, hvor de skal leve som single. Dermed settes forholdet på prøve. Festing, luksus, dating og fristelser er en del av konseptet.

Deltakerne må ukentlig bestemme seg for om de vil forlate innspillingen med kjæresten sin eller teste singellivet videre. Drama er, med andre ord, nærmest en selvskreven faktor.

DRAMA: Daniel og Pierre Louise, kjent fra «Ex on the Beach», blir programledere for «Singletown». Og de forventer at det både blir kjærlighet og drama. Vis mer

Realityen ledes av brødreduoen Pierre og Daniel Louis Olsson, som begge har vært å se i blant annet «Ex on the Beach» tidligere. Programmet begynner senere i høst, men før parene flyttet inn i Oslo-leiligheten sammen for å starte innspilling, pratet de med pressen.

Her er deltakerne i den aller første sesongen av «Singletown».

Emil Wille Gramstad (20) og Jenny Nysæther Hagen (23)

Gjør: Studenter og realityprofiler.
Bor: Stavanger og Bergen.

LOVER TROSKAP: «Paradise Hotel»-paret får nå testet om de virkelig skal være sammen. De har ingen planer om å komme ut etter innspilling med noen andre. Foto: Rød Løper
LOVER TROSKAP: «Paradise Hotel»-paret får nå testet om de virkelig skal være sammen. De har ingen planer om å komme ut etter innspilling med noen andre. Foto: Rød Løper Vis mer

Duoen er utvilsomt et av sesongens ferskeste par. De møtte hverandre i Mexico i januar, i forbindelse med innspillingen av «Paradise Hotel». Der fant de kjærligheten, og har siden tilbrakt mye tid sammen.

Forholdet kom sånn sett beleilig. Med en pandemi har det ikke vært mye annet å fylle tiden med enn hverandre. Det betyr også at de ikke har testet hverandres grenser ennå.

- Vi har jo ikke hatt så mange utfordringer ennå, for vi har bare vært hjemme. Vi har faktisk akkurat flyttet sammen, og har vært sammen konstant i flere måneder. Nå får vi se, ler paret.

PREMIERE: 17. august er det premiere på «Paradise hotel». Video: TV3 Vis mer

De tror imidlertid at avstanden kan bli tøff, og Hagen innrømmer at hun er sjalu. Det blir imidlertid trolig ikke noe problem - paret har nemlig alle ambisjoner om å komme ut av serien som kjærester.

- Vi er her for å bevise alle løftene vi har gitt hverandre. Det er urealistisk at vi skulle ha endt opp med noen andre. Jenny er den vakreste jenta jeg har møtt, og likes av familien, forklarer han.

- Men hvor går grensa?

- Flørting går fint, og kanskje en suss under en drikkelek. Der går grensa for meg, sier Hagen, før kjæresten skyter inn:

- Jeg synes faktisk ikke det er greit heller, ler han.

Mathias Luther (23) og Michelle Flygel (22)

Gjør: Student og bartender, barnehageassistent.
Bor: Tromsø.

IKKE KJÆRESTER: Duoen fra Tromsø sier at de ikke liker å ha merkelappen «kjærester» om hverandre, selv om de oppfører seg som et par. Foto: Rød Løper
IKKE KJÆRESTER: Duoen fra Tromsø sier at de ikke liker å ha merkelappen «kjærester» om hverandre, selv om de oppfører seg som et par. Foto: Rød Løper Vis mer

Mens de fire andre parene er helt bestemte på at de er kjærester og at de skal holde sammen, gjelder ikke det for denne Tromsø-duoen. De har kjent hverandre i en årrekke, og har en relasjon som mange vil beskrive som «kjærestete».

- Men vi er ikke sammen, altså. Vi har alltid funnet tilbake til hverandre, selv om det har vært mye av-og-på og vi har hatt mye pauser. Alle andre ser på oss som et par, men vi er ikke det, sier Flygel.

- Det siste året har det vært meg og Michelle, og vi har rukket å bli veldig glade i hverandre. Vi synes det er veldig vanskelig å sette en spesiell merkelapp på akkurat hva det er, skyter Luther inn.

NYTT PROGRAM: Ettersom ny «Ex on the beach»-innspilling utgikk, har Dplay kommet med et nytt program de skal lage -Singletown. Og vil norske, profilerte par bli med på det? Video: Rød Løper Vis mer

- Men hvorfor er dere ikke kjærester?

- Nei, det er vel litt det vi er her for å finne ut av. Er vi best som single eller blir det oss? Det blir spennende å finne ut av, forteller de.

Begge er altså åpne for mulighetene innspillingen tilbyr. De har ikke tenkt til å ha sex på tv, men har ikke lagt noen andre føringer for hverandre. Dermed kan alt skje.

Edvin Pettersen (22) og Celine Walløe (19)

Gjør: Jobber på lager, barnehageassistent.
Bor: Lørenskog.

FERSKE: Duoen har bare vært sammen i halvannet års tid, og hadde bare vært samboere i tre uker da innspillingen begynte. Foto: Rød Løper
FERSKE: Duoen har bare vært sammen i halvannet års tid, og hadde bare vært samboere i tre uker da innspillingen begynte. Foto: Rød Løper Vis mer

Dette kjæresteparet møtte hverandre på en fest for halvannet år siden, og det skulle bare ta et par uker før romantikken hadde blomstret for fullt mellom dem. De har akkurat flyttet sammen, men bytter nå altså ut den nye leiligheten med en luksusleilighet i Oslo med fire andre par.

- Men det tar vi på strak arm, og jeg er helt sikker på at det kommer til å gå hundre prosent fint. Jeg stoler veldig på Celine, sier Pettersen.

De ble kontaktet av castingteamet etter at en felles venn hadde tagget dem i et innlegg som omhandlet serien. Da de fikk forespørselen, var de ikke snaue med å si ja.

- Vi er egentlig mest med for gøy, og ser på det som vår første ferie sammen, sier Walløe.

- Det blir jo bare som at vi drar på hver vår fest når vi ikke er sammen. Jeg tror dette kommer til å gå helt fint. Det skal mye til før jeg glemmer at jeg har kjæreste, sier hun videre.

SELGER NAKENBILDER: Lene Angelica Nilsen, kjent fra «Paradise Hotel», måtte ty til en ny karrierevei da coronaviruset inntraff. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Video: Kine Falch Vis mer

Mari Nygaard (27) og Stian Himberg (34)

Gjør: Daglig leder i stall, matros (men permittert for øyeblikket).
Bor: Sandefjord og Stokke.

TROSKAP: De har kjent hverandre i åtte år, men har bare vært sammen i ett. Nå skal virkelig forholdet settes på prøve. Foto: Rød Løper
TROSKAP: De har kjent hverandre i åtte år, men har bare vært sammen i ett. Nå skal virkelig forholdet settes på prøve. Foto: Rød Løper Vis mer

Da Nygaards BH krøllet seg på en fest for åtte år siden, måtte hun finne noen som kunne rette på den. Hun spurte den første hun fant, som tilfeldigvis var Himberg, om han kunne hjelpe. Dette ble starten på et nært vennskap, som det siste året har utviklet seg til søt musikk.

- Det tok ham syv år å komme ut av «friendsonen». Vi har det veldig fint sammen, og kjenner hverandre inn og ut, forteller hun.

De meldte seg på for å finne ut av hvordan forholdet deres fungerer. Planer om å være utro har de imidlertid ikke, men alt kan skje når de slippes løs med andre i Oslo-leiligheten.

PÅ TINDER: Det er lenge siden vi har hørt og sett «Paradise»-legenden Newa. Nå røper hun gode Tinder-knep. Reporter: Thea Hope. Video: Jonas Hammer/ Rød Løper Vis mer

- Vi går begge inn med åpne sinn, men vet også hvor grensene går. Jeg tror det er en fordel at vi har kjent hverandre såpass lenge, sier Himberg, og fortsetter:

- Men man er jo selvsagt redd for at det skal komme noen som kan «fucke opp». Dette blir en slags siste troskapstest, kan man si.

Emir Pllana (24) og Charlotte Arnesen (26)

Gjør: Rørlegger, selger.
Bor: Sarpsborg

SJALU: De ønsker å komme ut som et par, og det kan fort bli drama om noen går over hverandres grenser. Foto: Rød Løper
SJALU: De ønsker å komme ut som et par, og det kan fort bli drama om noen går over hverandres grenser. Foto: Rød Løper Vis mer

Dette sarpsborgparet har vært sammen i rundt halvannet år. En kveld på byen fikk Pllana øye på Arnesen på dansegulvet og tenkte «wow, hun der må jeg gå opp til».

Det ble starten på det de begge beskriver som et godt forhold.

- Da vi så dette, tenkte vi at det kunne være en gøyal mulighet. Vi har jo lyst til å være på tv, men vi vil også utfordre oss selv. På den måten får vi se om det er «meant to be», sier Arnesen.

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

De har likevel ikke planer om å teste forholdet til de ytterste grensene. De vil ikke kysse eller ligge med noen under innspillingen. Pllana sier han fort kan bli veldig sjalu.

- Jeg blir jo sinna, og det kan bli vanskelig for meg om hun gjør noe. Da må jeg roe meg ned, så jeg håper ikke det skjer, ler han.

«Singletown» har premiere på Dplay senere i høst.

LES OGSÅ: Refser produksjonen: - Var uforsvarlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer