HYLLER HVERANDRE: Admiral P (33), Eva Weel Skram (29), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57), Ravi (39), og  Wenche Myhre (68) er klare for neste sesong av «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2
HYLLER HVERANDRE: Admiral P (33), Eva Weel Skram (29), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57), Ravi (39), og Wenche Myhre (68) er klare for neste sesong av «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2 Vis mer

Klare for «Hver gang vi møtes»

Se hvilke artister som skal være med i årets sesong av det populære TV 2-programmet.

Publisert
AKTUELL: Wenche Myhre er en av artistene som skal være i årets sesong av "Hver gang vi møtes". Foto: Samfoto
AKTUELL: Wenche Myhre er en av artistene som skal være i årets sesong av "Hver gang vi møtes". Foto: Samfoto Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at første program av «Hver gang vi møtes» ble sendt i 2012, hvor store navn som Anne Grete Preus og Øyvind «Vinni» Sauvik var med, tok det ikke lang tid før det ble en hit hos TV 2-seeerne.

Suksessen har blitt gjentatt hvert år siden, og tirsdag offentliggjorde TV 2 hvilke sangere som er klare for sesongen som er klar for TV-skjermen i 2016:

Admiral P (33), Wenche Myhre (68), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Ravi (39), Eva Weel Skram (29) og Henning Kvitnes (57) er artistene som skal hylle hverandre.

– Jeg liker programmet veldig godt, og det skal bli utrolig spennende å få møte flotte kollegaer på denne måten, og få sette meg inn i de andres liv og karrierer, sier Wenche Myhre i en pressemelding.

«La meg være ung» er én av 68-åringens mest kjente sanger.

Saken fortsetter under bildet.

Også mannen bak hits som «Engel» og «Snakke litt», Admiral P, er spent på hva sesongen vil by på.

- Jeg er spent på å se de andres reaksjoner på mine fremføringer. Jeg grugleder meg, men tror hele opplevelsen av å være med på «Hver gang vi møtes» vil være veldig bra, sier artisten.

LES OGSÅ: – Vi utfyller hverandre utrolig bra

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer