BLIR KONKURRENTER?: Mira Craig ble tidligere denne uken lansert som MGP-finalist av VG. Etter det Seher.no kjenner skal også Maria Haukaas Storeng - som tok en 5. plass med Mira-sangen "Hold On Be Strong" i den internasjonale MGP-konkurransen i 2007 - og Foto: Anders Myhren, Seher.no
BLIR KONKURRENTER?: Mira Craig ble tidligere denne uken lansert som MGP-finalist av VG. Etter det Seher.no kjenner skal også Maria Haukaas Storeng - som tok en 5. plass med Mira-sangen "Hold On Be Strong" i den internasjonale MGP-konkurransen i 2007 - og Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Klare for Grand Prix-duell?

Maria Haukaas Storeng vil ikke avkrefte comeback-ryktene.

SEHER.NO: Kampen om å få representere Norge i neste års internasjonale Melodi Grand Prix-finale på hjemmebane i Oslo er snart i gang, og i år ligger det an til å bli et av tidenes mest kjendisspekkete program i de nasjonale finalene.

Tidligere har både "Skal vi danse"-vinner Lene Alexandra Øien, de tidligere boyband-stjernene A1 og Mira Craig blitt lansert som deltakere i 2010-finalene, men ingen av dem har så langt bekreftet ryktene.

Men de andre kjendisdeltakerne vil få hard konkurranse fra en tidligere MGP-vinner.

odt informerte kilder Seher.no har vært i kontakt med, hevder Maria Haukaas Storeng (30) - som vant den norske Grand Prix-finalen i 2007 med låten "Hold On Be Strong" - allerede skal være klar for å gjøre et sensasjonelt comeback i musikk-konkurransen.

- Jeg kan hverken bekrefte eller avkrefte noe før deltakerlistene blir formelt presentert. Maria har i tidligere intervjuer sagt at Melodi Grand Prix, er et sirkus hun godt kunne tenke seg å være med på igjen, sier Marias manager Kathrine Synnes Finnskog til Seher.no.

I juni sa Maria selv til Seher.no at hun var åpen for å gjøre comeback i MGP.

- Får jeg spørsmålet, skal jeg vurdere det. Uansett, Grand Prix er alltid gøy.

Dermed kan det bli en duell om stemmene mot Mira Craig (27) som skrev Marias vinnerlåt fra 2007.

Lederen av den norske Grand Prix-klubben, Morten Thomassen, sier til Seher.no at han tror eventuell ny suksess for Maria avhenger av låten hun stiller med.

- Ingen artister i Norge er så store at de kan vinne uten en bra sang. Jeg tror folk stemmer på låta og ikke artisten.

- Men av de artistene det er spekulert i til nå, så tror jeg Maria har best sjanse til å vinne. Folk kjenner henne igjen fordi hun har vunnet før, og hun er nok den mest allmenne av dem. Hun har også en musikkstil som passer bra til Melodi Grand Prix, sier han til Seher.no.

Grand Prix-general Per Sundnes (43) holder kortene tett til brystet, og vil ikke si noe om hvilke artister som er klare eller uaktuelle for årets utgave av melodi-konkurransen.

- Jeg kan love at det blir flere overraskelser blant årets deltakere, men listen er ikke endelig avgjort. Når det gjelder Maria bør du spørre hennes manager. Jeg har ikke hørt noe om det, sier han til Seher.no.


Han vil heller ikke si noe om Maria er aktuell for å bli programleder igjen, dersom hun ikke stiller som deltager.

- Hvem som blir programleder er heller ikke avgjort, men det er hyggelig at folk spekulerer. Jeg humrer når media lanserer potensielle deltagere. Blant de som tidligere har vært nevnt er det mye feil, det er alt jeg kan si, sier Sundnes.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Jeg elsker deg masse

Se Marias tidligere kommentarer om et mulig MGP-comeback her:


[obj:media:7888]