LEDER NOBELKONSERTEN: Will Smith og kona Jada har takket ja til å lede årets fredspriskonsert fra Oslo. Foto: All Over Press
LEDER NOBELKONSERTEN: Will Smith og kona Jada har takket ja til å lede årets fredspriskonsert fra Oslo. Foto: All Over PressVis mer

Klare for fredspris-konsert

- Vi føler oss beæret, sier Will Smith og kona Jada.

SEHER.NO: Filmstjerneparet Will Smith og Jada Pinkett Smith er klare for å følge i fotsporene til blant annet Hollywood-kollegene Tom Cruise og Scarlett Johansson, etter å ha takket ja til å lede årets fredspris-konsert i Oslo.

- Vi er ydmyke og føler oss beæret  som får ta ta del i Nobelkonserten og gleder oss til å dele denne historiske begivenheten med artister og mennesker fra hele verden, sier paret i en uttalelse via den norske Nobelkomiteen.

Produsent for Nobelpriskonserten, Odd Arvid Strømstad, sier til VG at det er store muligheter for at Hollywoodparet også vil ta med seg barna Jaden Cristopher (11), Willow Camille (8) og Wills sønn Willard (16) til Norge.

- De har ikke bestemt seg hundre prosent ennå, men vi har fått signaler om at de vurderer å ta med seg flere familiemedlemmer, og ikke bare barna, sier han.

Strømstad hevder arrangørene av Nobel-konsertten har vært på jakt etter Will Smith i mange år.

- I tillegg til å være en av de aller mest ettertraktede skuespillerne i Hollywood har han som artist stått mye på scenen, og ikke minst har han et stort sosialt hjerte.

Countrystjernen Toby Keith, diskoartisten Donna Summer og hip-hoperen Wyclef Jean skal ifølge People være blant artistene som allerede er klare for konserten, som går av stabelen i Oslo Spektrum 11. desember.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Her er Hollywoods rikeste par