Klar over at det kan komme frierbrev

- Jeg tror på det å treffe soulmates...

VISER SEG FRAM: Høyer får gjennom serien Norges Rike vist seg fram for det norske folk. Han er klar over at det kan tikke inn SMSer og brev. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VISER SEG FRAM: Høyer får gjennom serien Norges Rike vist seg fram for det norske folk. Han er klar over at det kan tikke inn SMSer og brev. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se klipp fra «Norges Rike» og intervju med Ørnulf Høyer nederst i saken!

SEHER.NO: Klesgründeren Ørnulf Høyer er en av personene som viser seg fram i TV3-serien «Norges Rike». Høyer ser på dokumentarserien som en fin sjanse til å fortelle sin historie, men er klar over at eventuelle frierbrev også kan komme.

- Jeg har tenkt samme tanken. Jeg har jo sett flotte damer på TV, og det er jo ikke uvanlig at det skjer. Men det er ikke det første jeg tenker på. Og det er ingen som har mer eller mindre sjans på grunn av de tingene her. Jeg tror på det å treffe soulmates, sier han til Seher.no.

Høyer er ikke engstelig over hva folk kommer til å tro om ham gjennom serien. Han føler han alltid har vært ærlig med det han har gjort..

- Man kan alltid være redd for hva det blir sett på som. Men så lenge man er ærlig med hva man har gjort og hvordan man har gjort det, da tror jeg ikke det er noe stort problem. Og jeg har alltid gjort ting rett fram.

Men gründeren gleder seg ikke like mye til alt som blir vist på TV.

- Jeg så meg selv på dansegulvet, men det var mer skjelvent enn vakkert. Altså, jeg trodde jeg hadde moves, sier han til Seher.no.

«Norges Rike» har premiere på TV3 i kveld, kl. 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Spansk lovverk hindrer meg i å være meg selv

Se video:


[obj:media:8858]